Niks Gedaan

Ons plan was een rondje te gaan rijden vandaag op deze vrije dag in Galicië. Maar een rondje rijden op een donker grijze dag met zo nu en dan regen zagen we niet zitten. We zijn dus thuis gebleven. Sol houd van uitslapen, dus zij heeft uitgeslapen. Voor mij is dat niets. Ik heb in de luie stoel lekker voor tv gelegen en hebt een hoop afleveringen van Star Trek gekeken. 

Als Sol boven water is en ik klaar ben met tv kijken gaan we te voet om de melk. Als ik de melk van de kan in de fles giet, is er een hond van de buren die voor het eerst naar Antares gromt. De buurvrouw staat er bij en zegt tegen Sol dat ze wel weet hoe dat dat komt en ze loopt weg. Achter een hoog gedroogd gras pakt ze iets. Het blijken twee puppies van 2 dagen oud te zijn. De hond die voor het eerst gromde is de moeder, dus dat verklaard een en ander. Heel lief twee van die piepende hondjes die net iets groter zijn dan mijn hand.

We lopen terug en als we bijna thuis zijn begint het weer te regenen. Thuis ga ik de oude zorgverzekering bellen. Ik wil weten waar ik het papier wat we nu hebben van de bank, waar op staat dat de verzekering beëindigd had moeten worden naartoe gestuurd moet worden. Het is erg druk en een medewerker die mij niet kan helpen vraagt of ze me terug mogen bellen. Na een uurtje word ik gebeld door iemand van de verzekering. Ik vertel wat het probleem is, dat ik een papier heb en vraag wat ik ermee moet doen. Mailen, zegt hij en geeft me een email adres en verdere instructies waar aan de mail moet voldoen. Even later hebben zij een mooie mail met alles erop en eraan. Nu even afwachten.

En nu…. ik ruim een beetje op, en probeer even later de problemen op te lossen met mijn laptop maar het wil niet lukken. Dan ga ik mijn ‘kantoor’ in de logeerkamer afbreken. Als daar binnenkort een tijdelijk bed van pallets moet komen staan en er komt ook iemand slapen, dan wil ik wel gewoon bij mijn computer komen om foto’s te bewerken en het blog te schrijven. Alles moet tijdelijk naar de eetkamer. Mooi is het niet dat er nu 2 computers staan, een op op te werken en een andere alleen voor de tv. De tv computer was er ook een met problemen, maar die lijken te zijn verholpen. 

Nou meer kan ik er vandaag echt niet van maken, ik ga weer tv kijken 😉

Wat het boek betreft waar ik gisteren over schreef. Je kan nog mailen om in aanmerking te komen (lees de blog van gisteren). Iedereen die al gereageerd heeft, je email adres staat genoteerd. Over een paar dagen krijg je vanzelf bericht.

Pa en ma, goede reis morgen en tot over een dag of 10.

7 reacties

  • Hoihoi , nou ja zeg , ik had om een spannende gevraagd ! Helaas , maar deze is ook fijn hoor vooral niet stoppen !
   Wel heel , heul schattig puppies wordt je zo blij van .
   Hoop vandaag beter weer voor jullie zodat je weer lekker buiten kunt spelen
   Maak er een bijzondere dag van. Groet . 😉👊👋
   P.S. Ma &Pa ; gezellige , veilige , reis naar Frean . Komt er ook een “blog” over? Kan zo hier bijop. 🤣👍

 1. Hola,

  Onze sleurhut is dan wel niet meer de jongste maar toch te modern om op een kerstmarkt in Galicie te staan. Onze snelheid ligt ook niet zo hoog als hetgeen jij bekijkt op Startrek films. Toevallig vandaag bij het actualiteiten programma op 1 na 19.00 uur kwam er een onderwerp over Ufo’s aan bod. In Amerika schijnen nu voor de senaat documenten na 50 jaar openbaar te worden die over Ufo’s gaan. Let dus de komende dagen goed op boven Frean of wij soms komen met een ander ruimtevoertuig of zoiets.

  Houdoe

 2. Wat schattig die 2 puppy ‘s misschien leuke speelkameraadjes voor Antares 🐶,
  voor ma Ineke en pa Tonny goeie reis en alvast veel plezier.🍀het is altijd heerlijk om in je eigen sleurhut te reizen 🛏☕️🍷vrijheid blijheid ,
  Groetjes,
  José

 3. Als ik nu schrijf dan zijn je ouders al een paar dagen onderweg we wensen hun een mooie reis. Wat een dotjes die puppies. En de tekening van de sleurhut is best grappig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *