ER IS MEER TUSSEN HEMEL EN GALICIË, WETEN WAT? DAN BEN JE HIER OP HET JUISTE ADRES.

Van alles en nog wat!

Op deze pagina vind je van alles en nog wat. Niet alles heeft met Galicië te maken, maar is misschien wel de moeite waard.

Wil je een rondvaart maar net iets anders als met varende bus vol touristen over de grachten van Amsterdam? Dan ben je hier, bij Sacra Activa, aan het juiste adres. Een rondvaart over de Rio Miño in een kleine catamaran met maximaal een man of 15. 

Deze makelaar heeft huizen (oud en nieuw) in de verkoop, te huur of huur met koop optie. Ga kijken op galiciaadquisiciones.com van Maribel Ferreiro in Monterroso Galicië.

Al surfende op internet kom ik een website, galiciatips.com, tegen met een bult info over Galicië en een blog. Eten en drinken, bestemmingen en zo meer. Ga maar eens kijken.

Galicia Máxima is een site met veel info over Galicië, ik kwam de site op het spoor omdat er een lijst op staat met speciale plaatsen. (ruïnes, kastelen, uitkijkpunten en zo meer)

Lugar Freán, zoals het genoemd wordt op Wikipedia, is waar wij wonen. De Wikipedia pagina is niet helemaal up to date, er zou niemand wonen, maar wij wonen er nu!

Er staan hier bomen die zo in een Harry Potter of Llord of the Rings film thuis horen. Er blijkt een pagina te bestaan met monumentale bomen in de wereld, waar van er 796 in Galicië staan.