ER IS MEER TUSSEN HEMEL EN GALICIË, WETEN WAT? DAN BEN JE HIER OP HET JUISTE ADRES.

Van alles en nog wat!

Op deze pagina vind je van alles en nog wat. Niet alles heeft met Galicië te maken, maar is misschien wel de moeite waard.

Een trouwe volger van mijn blog vertelde over een ander blog, het blog van Lonneke Lodder. Hier een link naar haar website, lonnekelodders.nl

Al surfende op internet kom ik een website, galiciatips.com, tegen met een bult info over Galicië en een blog. Eten en drinken, bestemmingen en zo meer. Ga maar eens kijken.

Hier een Youtube Playlist van The Walking Travel. Gaat in zijn geheel over Galicië. Versta je nou geen Spaans, kijk dan gewoon voor het mooie van Galicië wat ze laten zien.

Galicia Máxima is een site met veel info over Galicië, ik kwam de site op het spoor omdat er een lijst op staat met speciale plaatsen. (ruïnes, kastelen, uitkijkpunten en zo meer)

De geschiedenis van Galicië wordt je hier in 10 minuten uitgelegd in het dit YouTube filmpje van Carki Producions.

Lugar Freán, zoals het genoemd wordt op Wikipedia, is waar wij wonen. De Wikipedia pagina is niet helemaal up to date, er zou niemand wonen, maar wij wonen er nu!

Er staan hier bomen die zo in een Harry Potter of Llord of the Rings film thuis horen. Er blijkt een pagina te bestaan met monumentale bomen in de wereld, waar van er 796 in Galicië staan.

Volgens de VS kopieert China alles wat los en vast zit. Maar in de VS kunnen ze er ook wat van! Santa Claus is natuurlijk gewoon Sinterklaas en Halloween blijkt gestolen uit Galicië!

Jan en Nanny wonen in provincie Asturias in Spanje. Zij bouwen daar een nieuw huis. Wij willen weten wat zij meemaken. Jij ook? Dan moet je eens kijken op hun site inasturias.nl

Op Spanjevandaag vind je de laatste nieuwtjes en meer in en over Spanje. Wil je op de hoogte blijven, ga dan eens kijken.

Stel: Je wil een keer met een aantal personen deftig op het platteland logeren, maar niet te ver van alles en iedereen vandaan? Dan ben je op Villa Cabanes aan het juiste adres.