Stress, en wel op 3 manieren.

Mijn ouders zijn gevaccineerd en komen dus naar Spanje. Eerst wisten ze nog niet wanneer, maar nu zit mijn moeder al in de auto te wachten. Als het volgens plan gaat zijn ze volgende week dinsdag hier. Dat wil zeggen; op een camping in de omgeving.

Stress 1

Wij zijn hier, in en om het huis, nog lang niet klaar. Volgend jaar ook nog niet. Maar de slaapkamer wil ik eigenlijk wel af hebben. Stress dus! En ik weet nu al dat het toch niet gaat lukken. Eigenlijk moet ik er ook niet voor gaan stressen, dan is het straks misschien niet helemaal naar onze zin. Maar goed, ik ben vandaag vroeg begonnen om toch veel prul werk te verzetten. Alle afwerklatjes op de slaapkamer en in de hal zitten er tegen. Plan is, zoals ik laatst vertelde, de plafondplaten bij de balken af te werken met touw. Dat moet nog, maar is als allerlaatste aan de beurt. Alles moet geschilderd zijn voor ik het er tegen kan maken, anders moet ik touw afplakken en ik denk dat dat iets is wat niet gaat. Vandaag ook de stopcontacten en schakelaars gemonteerd die boven de nachtkastjes komen. Wij vinden het mooi, maar ik kan me voorstellen dat je het niets vindt. 

Stress 2

Sol haar schoonouders komen naar Spanje. En in de kamer wat de eetkamer moet worden staat een heel groot deel van onze inboedel in dozen opgestapeld. In het begin stond alles netjes op elkaar en waren alle dozen dicht. Laat ik maar zeggen dat dat nu niet meer het geval is. Een logeerkamer, waar een paar weken terug nog oude bedden stonden en een oude kast, wordt de tijdelijke hobby en opslag kamer van Sol. Gisteravond daar nog een metalen rek in elkaar gezet. Nu heeft Sol dus stress. Dingen moeten nu van de ene kamer naar de andere kamer. En dan moet de kamer die eetkamer gaat worden nog een beetje toonbaar gemaakt worden.

Stress 3

De opa en oma van Antares komen naar Spanje. Zoals het een echte dame betaamt wil Antares er natuurlijk goed uitzien als opa en oma komen. Naar de trimsalon dus! En dat betekent stress. In Nederland gingen we naar een trimsalon, de trimster had een rot stem en ze is er eens aangevallen door een hond. Daarna in Oosterhout naar trimsalon Casa, top trimsalon, en al ging het daar beter echt leuk vond ze het nog niet. Nu gaan we naar trimsalon 22 Petshop & Beauty. Aardige vrouw die haar trimt, maar Antares denkt daar anders over. Altijd stress dus.

4 reacties

 1. Hoi Rob en Sol, Wat is dat nou al dat gestrest dat is toch nergens voor nodig. We zijn al blij dat we jullie zien. Dus niet doen. Ik vind de stopcontacten erg mooi maar ja ik ben ook je moeder. Gr. En tot gauw. Ma

 2. Hola,

  Allereerst vinden wij de oplossing die jullie voor de stopcontacten in de slaapkamer in wording bedacht hebben SUPER mooi en bijzonder creatief verzonden. Dat je die kamer niet af kunt krijgen, hoe graag je het ook zou willen, is logisch aangezien de halve Nederlandse Action door ons leeggekocht is met kwasten. De Spaanse deugden volgens jullie niet en waren super duur toch!
  Dan ontdekken wij in deze blog dat wij kennelijk meer kinderen hebben dan 2 (?) en dat zijn voor zover ons bekend 2 jongens en zijn we opa en oma van 2 kleinkinderen ook jongens !!!!
  Laat het stressen maar aan ons over. Wij zijn zoals bekend niet zo’n kilometer vreters.
  We hebben in ieder geval de bandenspanning van auto en caravan maar verhoogd gezien de orders van jullie die mee moeten.

  Doei

 3. Voor je Vader en Moieder :Een super goede relaxte reis gewenst. Gaat lukken, wij hebben het 3 weken geleden andersom gedaan en het ging probleemloos via de tolwegen. Niet door Parijs gegaan maar vanaf Brussel erom heen via Le Mans naar Tours . Is om , maar gaat uitstekend. Heel veel succes. Ga lekker van elkaar genieten en R-E-L-A-X !
  Leuk hoor zo met de stopcontacten .😆😁👊

  • Hallo Antoinette,
   Bedankt voor je opbeurende woorden.
   Nog even de laatste loodjes en we kunnen starten.
   Via de blog zal je ongetwijfeld van Rob horen hoe wij daar aankomen met eerste indrukken.

   Groeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *