Schoonmaken, Opruimen En Zoeken

Vandaag een opruimdag en dat om twee redenen; Natuurlijk om dat de ambassadeur dinsdag op de koffie komt, maar ook omdat we het paspoort van Sol zoeken. Het is niet de eerste dag dat we daar naar zoeken. We zoeken al een paar dagen. De auto en de schuur daar ligt het niet. De keuken vandaag helemaal overhoop gehaald en schoongemaakt op plaatsen waar je niet iedere dag komt, onder de koelkast bv. Maar ook in de keuken geen paspoort. De voorjaarsschoonmaak kan de keuken maar gehad hebben. 

In de slaapkamer heb ik op hoog niveau gestoft. Leuk zo’n hoog plafond, maar daar kom je ook niet iedere week overal bij. Ook hier geen paspoort, niet ergens in de kast, in een nachtkastje of onder het ben. Gewoon geen paspoort.

In de eetkamer waar het gat zit waar de inbouwkast terug in moet lagen nog wat bouwmaterialen en gereedschap. Alles weg, helaas zat er geen paspoort tussen. De eetkamer is spik en span… maar dat was eigenlijk al. 

Sol gaat de keukenkast opnieuw inruimen en ik ga buiten een onkruid weg halen voor het te groot is. 

Eerder op de dag heb ik de hondenren aangepast. Ik had nog wat gaas, en mat wat palen, stenen en een boomstam heb ik het nu zo afgesloten dat hij waar waar hij gisteren uit de ren kom, nu niet meer omhoog kan. Als ik klaar ben zetten we de honden er in. Na 3 uur in het zonnetje, uit de wind hebben de dame en heer er genoeg van en laten weten dat ze naar binnen willen. Perfect gegaan met die twee in de ren. Morgen nog maar eens doen. Volgens Fran de hondentrainer is het een goede manier om de honden te leren alleen te zijn. Mooie bijkomstigheid is dat ze niets stuk kunnen maken.

Paspoort? Morgen zoeken we verder.

Sorry, geen foto.

7 reacties

 1. Hoi Rob ,
  Wat een gedoe dat opruimen maar ik begrijp het wel. Fijn dat de honden het leuk vonden dat is weer mooi meegenomen. Tja, dan dat paspoort, Heel vervelend. Het komt nog wel tevoorschijn. Gr. Ma

  • Hoihoi , mijn Moeder zei altijd ; ” Wat het huis kwijt raakt , vindt je wel terug! ” Denk op een logische plaats maar dat jullie daar juist niet goed zoeken . Heel veel succes.
   Fijn dat de honden nu lekker buiten kunnen spelen met z’n tweeën . Hoop dat dit de doorbraak geeft naar de problemen.
   Fijne dag samen. Groet.👊👍👋

 2. Super die oplossing voor de dame en vooral voor de heer 🐩en de 🐄🐄 nu maar eens goed zoeken in alle tassen en zakken van de kleding al gekeken ? was mij met sleutels gebeurd en waar zaten ze in een broekzak na 1 week meegewassen in de wasmachine kwamen ze tevoorschijn , ja kom daar maar eens achter 🧐,
  Succes,
  José

 3. Het is maar een idee maar hebben jullie het niet nodig gehad bij de bank maar dan zou je zeggen ze hadden die dan wel gevonden en het jullie laten weten. Wat fijn dat de honden zo heerlijk naar buiten kunnen en voor jullie ook een geruststelling dat Orion nu geen houdini meer kan zijn. fijne maandag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *