Ben Nog Niet Klaar

Vandaag even een kort blog. Ik ben namelijk nog niet klaar. Tegelen van de vloer ging op zich vlot. Er zit alleen een fout in, maar daarover morgen meer. Ja Juist, een extra blogpost.

Gisteren kon ik aan de vloer niets doen en ben toen begonnen aan de staldeuren. Dat is ook de reden waarom ik nog niet klaar ben vandaag. Ook de deuren wil ik als het even kan vandaag helemaal, op verf na, af hebben. Hieronder een foto van de oude deuren. De rode deuren zijn van de stal en het blauw/groenige duertje zit daar links van en is van het tuingereedschap hok. Daar heb ik nog niets aan gedaan. De andere deuren hangen er al in, maar ik laat ze nog niet zien 🙂

Voor ik aan het tegelen begon hadden we anderhalve zak tegellijm. Ik had gehoopt dat dat genoeg was. Maar toen ik de laatste vierkante meter moest gaan tegelen had ik echt geen lijm meer en moesten we dus even op en neer naar Leroy Merlin voor een zak tegellijm. Toen we daar toch waren, hebben we gelijk hang en sluitwerk gekocht voor de staldeuren. 

Thuisgekomen, ben ik gelijk verder gegaan met tegelen. Ook gelijk een vensterbank betegeld. Goed, dat was het dan voor vandaag. Ik ga weer verder.

6 reacties

 1. Hoi Rob en Sol,
  Jammer dat er geen foto bij zit ,we zijn altijd benieuwt maar we houden het tegoed voor morgen. Hier is het weer lekker weer en het gaat nog wat warmer worden. Wij hebben gisteren niets gemerkt van die storm het waaide wel hard maar verder niets in Breda is er wel een boom om gewaaid waar een vrouw onder is gekomen(zwaar gewond). Morgen gaan we bij de buren op de koffie ze zijn net terug uit Noorwegen dus hebben ze heel wat te vertellen. Tot morgen. Gr. Ma

 2. Hola,

  Voel je door mij niet opgejaagd maar wel leuk dat we een extra blogpost in het vooruitzicht hebben.
  Ben wel HEEL erg benieuwd naar vooral de nieuwe vloer. Dat zal beslist wawh worden naast natuurlijk de staldeuren.
  Tot morgen……….ik heb het ook erg druk met proffessioneel passief sport (wielrennen) kijken.

  Houdoe

 3. Nou dat zal een reuze verbetering worden, ben erg benieuwd naar het resultaat en de kleuren van de nieuwe deuren.
  Fijne dag ,
  José

 4. Haha goedenmorgen, weer terug in
  “de bouw” ! Je zit weer helemaal in je element . Daar profiteren wij dan ook weer van ; extra foto’s en extra blog . Niet te snel willen daar krijg je spijt van. Een ding is zeker , het wordt altijd mooier ! Heel veel succes hoor. Groet . 👊👍😂🙋‍♀️🙋‍♂️👋
  P.s. dat kattenluikje zit wel heel erg hoog in de oude deur ! 🥴🙈

 5. Ja die staldeuren zijn wel aan vervanging toe, ze zijn echt niet meer te herstellen. Als ik moet denken wat de kleur word van de staldeuren denk ik aan blauw of groen. We worden wel nieuwsgierig hoor hoe je vloer is geworden maar geduld is een schone zaak. Nog heel veel klusplezier en tot morgen.

 6. Altijd leuk mensen in spanning houden. Eigenlijk vraag ik me af of het nou zo nodig was die deuren te vervangen, zie er toch nog prima uit. hahaha. Had je vakantie, dan moet je er tegen aan. Veel succes tot morgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *