We Gaan Een Rondje Rijden

Het is hier al zomer lijkt het, goed in de nachten is het erg koud, maar overdag loop ik in een T-shirt. Nadat we met z’n vieren een rondje hebben gelopen ga ik met de bosmaaier verder waar ik gisteren gebleven was. Het gaat echter niet vanharte! In de braamstruiken die ik nu aan het afmaaien ben blijken omgevallen bomen te zitten. Voor ik lekker kan maaien moet ik eerst de bomen vrij maken en er in stukken uit zien te trekken. Dan kan ik weer maaien tot de volgende boom te voorschijn komt. Om 2 uur heb ik er eigenlijk wel genoeg van en houd het dus voor gezien voor vandaag.

Sol is nog bezig met de was. Ik stel voor een klein rondje te gaan rijden. Ver gaat niet want dat vindt Orion niet leuk. Maar met regelmatig een klein rondje wend hij misschien beter aan de auto. We besluiten naar Faro te gaan. Dat is een berg tegenover ons met een uitkijkpost voor de brandweer denk ik, er staan wat dingen die er door de gelovige medemens zijn weg gezet en verder is het een mooie vlakte om wat met de honden te wandelen. 

Het is ook hoog op de berg lekker warm in de zon en Orion en Antares hebben het goed naar hun zin met het zoeken naar stukjes worst die Sol in het gras gegooid heeft. Het is windstil en alle windmolens op de bergtoppen die we zien staan stil. 

Er komt een auto aan rijden en dan is het gedaan met de rust! Vader, moeder en 3 kinderen. Ze gaan vliegeren. Ik weet niet, maar volgens mij heb je daar wind voor nodig. Zij moeten toch ook gezien hebben dat alle windmolens stilstaan? Maar zoals ik al zij, het is gedaan met de rust. Moeder begint met hoog volume te schreeuwen dat de kinderen moeten rennen. De kinderen rennen zich suf en de vliegers blijven net in de lucht. Als snel worden ze moe en gaan de vliegers niet ver meer de lucht in. Blijkbaar neemt moeder daar geen genoegen mee en haar volume kan blijkbaar nog veel hoger gezet worden. Wij houden het maar voor gezien.

Via een andere weg rijden we weer naar huis. Alles niet te snel voor Orion. We komen weer langs het huis wat wij het Efteling huis noemen. De tuin staat vol rare dingen en ook de buitenkant van het huis is niet helemaal onze smaak. 

Als we thuiskomen heb ik toch nog te wild gereden getuigen het prakkie wat Orion voor mij heeft klaargelegd. Gelukkig was alles afgedekt met plastic en is opruimen nu een makkie.

2 reacties

  1. Hoi Rob en Sol,
    Wij zijn vanmiddag bij Ria en René geweest omdat Ria jarig was. Was weer gezellig. En hier was het ook mooi weer in het zonnetje was het aangenaam. Fijn dat de honden al wat beter met elkaar zijn en jammer dat Orion toch nog een pakketje vpor je heb weg gelegd. Fijne avond. Gr. Ma

  2. Die Spanjaarden kunnen er wat van hier gisteren zondag is voor de familia oma en opa dag kleinkinderen en 5 honden dan moet je vluchten, goed ieder volk heeft z’n aardigheidjes 😁🤭
    fijne week en genieten van deze heerlijke zon maakt veel goed,
    José

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *