Wat Gaan We Doen Vandaag

Ik ben al bijtijds op en ga op de akker bezig met schoffelen en mijn ouders zitten dan ook al buiten de caravan. Hun koffiezetapparaat is stuk, dus ik heb een thermoskan koffie bij. Tussen de opkomende maïs ga ik een beetje schoffelen, niet te veel want er staat gelukkig niet heel veel onkruid. Ik loop ook de andere paden even na of er wat met de schoffel gedaan moet worden. Er zijn ook wat stukken waar misschien wel onkruid staat. Maar de kans is groot dat daar ook radijs of wortel op komt. Beter niets schoffelen op die stukken.

Mijn vader wil een stand voor een gordijn voor op de hobbykamer van Sol ophangen. Het is handig als we dat met z’n tweeën doen, maar vandaag liever niet. Het is vandaag nog warm en zonnig, morgen houden ze regen. Dan kunnen we vandaag nog beter iets buiten doen. We gaan een brief posten en dan gaan we een rondje rijden. Maar Sol wil gaan uit eten. We rijden naar een restaurant waar we vorig jaar ook gezeten hebben. Lekker gegeten dus.

Daarna rijden we binnendoor weer terug naar huis. Het is iets na vijven als we thuiskomen en dan wil mijn vader de Formule 1 zien van Monaco. De samenvatting zou op NPO 1 om 5 uur moeten starten, maar dan blijkt de race nog bezig. Nu start de samenvatting om 7 uur. Regen heeft blijkbaar roet in het eten van de coureurs gegooit. Dat is hetzelfde als hier straks gaat gebeuren denk ik, het rommeld al een beetje en er zijn ook al een paar druppels gevallen.

Dat hebben we in de eetkamer nog een gat ik de muur waar een raam moet komen. Sol heeft al een geïnformeerd of het al klaar was, maar nee. Vrijdag heeft ze nog een gevraagt hoe het er mee staat en vandaag krijgt ze bericht dat het raam (als het goed is) deze week gemonteerd gaat worden. Gelukkig, dan kan het zeil en de plaat voor het gat wet en hebben we eindelijk meer licht in de eetkamer!

2 reacties

  1. Goedenmorgen , hoop voor jullie dat het raam dan toch rondelijk komt deze week . Zal ook een stuk gezelliger staan .
    Geniet lekker samen met niet al te veel regen.
    De Form1 , viel bijna helemaal in de regen , na 3x uitstellen is het toch nog gelukt om de start achter de SC te maken. Was wel spannend maar een rommelige race . De uitslag , zal je intussen al wel bekend zijn. Fijne dag samen.
    Groet 😂👍👋

  2. Zo jullie eerste dag samen zit er al weer op en het was gezellig zo te lezen. Hopelijk lukt het met het raam deze week dat zal een hele verandering geven. Wij vonden het toch wel een spannende race zeker hoe dat Alonso Hemelton achter zich liet en Hamelton alleen maar flink kon mopperen. Perez won deze race wel verdient Het was echt treintje rijden met die eerste 4 wagens. Nog een fijne maandag verder met hopelijk niet te veel regen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *