Sol Is Jarig

Als eerste iedereen names Sol, en mij, bedankt voor de felicitaties! Zo vaak is ze nog nooit gefeliciteerd op (en rond) haar verjaardag. Super tof!

Vandaag was het plan iets leuks te gaan doen. In Chili waren er ook die wat leuks wilde doen. Midden in de nacht gaat de telefoon. Hier is het al even 12 maart, maar om middernacht Chileense tijd is het dat dus ook in Chili. Leuk dat ze bellen, maar echt blij waren we niet met deze wekdienst om 4 uur. Al was het lastig weer in slaap te komen, het is uiteindelijk wel weer gelukt.

Sol wil uitslapen. Prima, ik heb ook langer geslapen dan normaal maar als ik om half 2 in de middag ontbijt op bed ga brengen, vind ook Sol we dat ze lang genoeg op bed gelegen heeft. Iets leuks doen zit er echter niet in want het regent pijpenstelen en als ik het plaatje bij kijk van het weerstation doet het dat al een hele tijd en gaat het dat nog een hele tijd doen. 

Dat iets leuks doen houden we dus te goed. Maandag en Dinsdag, als we weer in Ourense zijn is het mooi weer volgens de app’s, kunnen we dan iets leuks gaan doen. 

Omdat het koud is en we verder niets kunnen doen, gaat Sol een warm bad nemen. Als ze daar even later, gerimpeld als een oude vrouw uitkomt is ze wel weer helemaal schoon. In de tussentijd ben ik nog even aan het netwerk bezig geweest. Ik zal geen verhaal ophangen als gisteren, maar het komt erop neer dat ik een instelling aangepast heb in de router van de stal. Nu kan ik de PLC dus overal benaderen. Ik heb dus even wat zitten prullen met de laptop op schoot. Om te programmeren hoef ik de deur niet meer uit 🙂

Nou wil iedereen vast weten wat Sol gehad heeft van mij. Nou vandaag specifiek niets. Dat doen wij overigens wel vaker met onze verjaardagen. Sol wilde nog een nieuwe cursus. Nou is daar wel eens om gevraagd wat voor cursussen Sol dan doet. Precies weet ik het ook niet, het is allemaal in het Spaans, alles is online en gaat over dingen met dieren. Dus keken we vroeger naar Cesar Millan en Martin Gaus, weet Sol het straks gewoon zelf.

9 reacties

 1. Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Sol. Maak er nog een mooie dag van in Ourense volgende week. Sterkte en succes met de operatie. Lieve groetjes

 2. Hallo,

  Het is al laat maar ik wil toch nog even Sol feliciteren met haar verjaardag en hopelijk kunnen jullie volgende week een feestje bouwen samen.

  Groetjes,

  Corry

 3. Hey Rob en Sol.

  We zitten regelmatig naar ‘naargalicie.nl’ te kijken , hartstikke leuk !
  Nu eens een goede reden om eens te reageren want…….
  Sol , hartelijk gefeliciteerd ! 🎂🎂

  Groeten uit Breda , Bert en Matty.

 4. Goedemorgen , hopelijk ondanks de regen en het uitslapen (hoe houdt ze het vol?), toch een hele fijne verjaardag gehad ! 🎊👍👋🎉
  Hier was het gisteren Zomers maar vandaag gestaag regen . Heerlijk voor de planten en de embalses . Gelukkig is het er niet koud bij . Fijne Zondag en nog ff nagenieten van een bijzondere dag .
  Groet 👱‍♀️🙋👍

 5. Heerlijk doen waar jezelf van kunt genieten het is jouw dag Sol en nu weten we een beetje welke cursus je doet , hier heb ik lang op moeten wachten ha..ha..🙀
  Al regent het pijpenstelen dit water heeft Spanje dringend nodig dus effe doorbijten en andere nuttige dingen doen de zomer zal nog bij jullie lang genoeg zonnig blijven.
  Fijne zondag,
  José

 6. Hallo Rob en Sol,
  Jouw verhaal over de gezondheidszorg in Ourense is zó herkenbaar.
  Je moet echt heel veel geduld hebben en optimistisch blijven.
  Maar ondanks alles wens ik je heel veel sterkte toe en dat je weer goed herstelt.
  Een vriendelijke groet van Fanny Brugmans, ik woon op 6 kilometer afstand van Ourense en heb ook te maken met lange wachttijden in de zorg, wel rekeninghoudende met corona.
  Succes…

  • Hallo Fanny,

   Ik hoop toch wel dat het deze keerde laatste keer is dat we naar Ourense moeten, controle achter af daar gelaten. Corona is geen punt…. denk ik. Morgen eerst een PCR.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *