Racen

Vandaag slapen we eerst uit. We gaan toch niets doen in de ochtend. Op het moment dat velen zit op Zandvoort of thuis voor de buis klaar maken voor de formule 1, stappen wij ook in onze bolide om naar Ourense te racen. Dat racen doe ik tegenwoordig economisch. Op vele punten kan ik gewoon uitrijden. Te beginnen als we net onze oprit af zijn geef ik gas tot we 40 km/h rijden en dan hoef ik daarna anderhalve kilometer niets anders te doen dan af en toe te remmen. Even later is er nog een stukje waar gas geven niet nodig is. De rest van de rit naar Ourense kan ik ruim 10 kilometer uitrijden. Ourense is 30 km  bij ons vandaag en ik hoef maar 17 kilometer gas te geven. Ik las op het nieuws dat Max niet echt aan economisch rijden gedaan heeft en alleen maar gas heeft gegeven.

Ruim voor Max voor de laatste keer over de streep gaat, stoppen wij voor het zebrapad bij het station van Ourense. Sol heeft even later een trein die het kwa topsnelheid wint van de formule 1 en is met 4 uurtjes in Madrid. Vandaag gaat Sol stemmen voor een nieuwe grondwet in Chili. Dat is verplicht want als ze niet komt opdagen om te stemmen ontvangt ze een boete. Hoe Chili die gaat innen is mij een raadsel, maar stemmen moet. Morgen heeft ze een afspraak op de Nederlandse Ambassade. Als Sol en Max zich op hoge snelheid voortbewegen doe ik dat thuis ook maar dan met de stofzuiger. Die heeft ook 4 wielen. Het is af en toe nodig de balken van de slaapkamer en de eetkamer aan de bovenkant te stofzuigen. Nu we een nieuwe hogere keuken trap hebben is dat wat makkelijker te doen. Als ik met de stofzuiger ook de finish gehaald heb vind ik het welletjes en gaan Antares, Foskie, de katjes en ik eten.

Foskie heeft trouwens heimwee naar Sol, hij gaat telkens ergens zielig in een hoekje zitten kijken. Morgen is het baasje weer terug Foskie 😉

Oja… Gisteravond heb ik ook de laaste post van het oude blog over gezet naar hier. Dos op het oude blog is niets meer te lezen.

9 reacties

 1. Hola,

  Ook al geef jij niks om formule 1 racen toch gebruik je iets wat in die sport vaak van toepassing is. Namelijk motor en banden manegment dus toch wat opgestoken. Jij bij jou hoge snelheidsactiviteiten (stogzuigen) heb je aan dergelijke wijsheden niks.
  los van de mogelijke boete die Sol zou kunnen krijgen bij niet stemmen is het gewoon een voorrecht dat je dat mag. Miljoenen zouden het willen maar die hebben dat recht niet. Jammer voor Sol dat ze er een dergelijke trip voor moet maken. Foskie is dus echt een vrouwen liefhebber.

  Houdoe

 2. Goedemorgen, eenzame man . Wel stilletjes hè zo zonder het vrouwtje . Foskie voelt dat het beste aan blijkbaar . Sterkte , je komt er wel door , hebt afleiding genoeg .
  Groet . 🤟👊👍🙋‍♂️🙋‍♀️🐶🐾👋

 3. Goedemiddag ondertussen. hier gaat de poes bij de voordeur zitten kijken tot zijn hondenvriendinnetje met baasje terug komt van het uit laten. Hopelijk gaat alles voorspoedig met Sol en kan ze voldaan terugkeren naar haar warme nestje. Ja Rob stofzuigen hoort er ook bij en als je elke keer ziet wat je opgezogen hebt vraag je je wel eens af waar komt het toch allemaal vandaan. Vandaag kun jij je vrouwke weer ophalen og een fijne dag verder

  • Hallo Mieke,

   Stofzuigen is voor mij geen probleem hoor. In Nederland had ik meer tijd, dus dat was automatisch een taak voor mij 😉 Waar het allemaal vandaag kont die stof vraag ik me idd ook wel eens af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *