Oudjaarsdag

Een korte blogpost vandaag, ik moet nog kleine gehaktballetjes maken voor vanavond. 

Eerst maar eens uitgeslapen vandaag. Als ik wakker ben en buiten kijk belooft het een mooie dag te worden. Meeste wat ik zie is lichtblauw met hier en daar een wolkje. Dat is dus een mooie dag om het dak op te gaan om te kijken of ik kan vinden waar de lekkage vandaan komt die we ontdekte toen we naar Nederland vertrokken. Moet zeggen dat het niet plezierig was om op het dak te werken. De pannen zijn glad en dan is het moeilijk om op een dak iets te doen. Ik heb wat zaken bekeken en waar ik dacht dat de lekkage zou kunnen zitten zit hij niet. Wat ik wel zie is dat er wat pannen ter hoogte van de lekkage niet helemaal liggen zoals het moet, of dat het is weet ik niet, maar ik leg de pannen beter goed. Ook de dakgoot die daar loopt maak ik schoon. Dan is het nu wachten op voldoende regen om te kijken of het dicht is.

Omdat ik volgende week onder het mes ga en daarna een tijd niets zwaars mag doen, moet ik dus vandaag wat zwaar werk doen. De aanhangwagen moet leeg. De tegeltjes die we in Nederland mee namen moet een plaatsje krijgen. Ook de radiatoren moeten ergens liggen waar ze niet in de weg liggen en niet kunnen beschadigen. Als de aanhangwagen leeg is kan de huif terug in elkaar gezet worden op de aanhangwagen. Dan moeten er nog wat dingen de keukenzolder op en dan is het klaar voor vandaag. Alles is opgeruimd en netjes.

Nu gaan we ons klaarmaken voor oud en nieuw, Sol is heel de middag al bezig om hapjes klaar te maken, mijn taak is het maken van kleine gehaktballetjes. …..en dat moet ik nu gaan doen.

Fijne jaarwisseling allemaal, voor wie het op 31 december leest en anders een gelukkig nieuw jaar voor wie het op 1 januari leest.

www.naargalicie.nl/blog

21 reacties

 1. Sol en Rob , de allerbeste wensen voor 2023 ! Dat het weer een fijn jaar mag worden . Knuffel door de lucht van ons en succes met jullie “paleisje” !
  Pootje voor de hondjes en poezen.
  Groet .🍾🥂🙋‍♂️🙋‍♀️🎉🍸👍👋

 2. Rob en Sol de aller beste wensen voor 2023 maak er een mooi jaar van.
  ik vond het super om jullie weer in levende lijve te zien bij Pa en Ma.
  groetjes Corrie, en ook van Wijnand.

 3. Rob en Sol de aller beste wensen voor 2023 maak er een mooi jaar van.
  ik vond het super om jullie weer in levende lijve te zien bij Pa en Ma.
  groetjes Corrie, en ook van Wijnand.

  • Rob en Sol en natuurlijk de hondjes en de katjes je ouders en alle bloglezers een mooi en gezond Nieuwjaar gewenst , succes met de operatie en Sol mag zich verheugen op de komst van moeder🍀
   José 💥💥

 4. Rob en Sol en alle bloglezers, wij wensen iedereen een prachtig Nieuwjaar in goede gezondheid, waar je ook leeft, werkt en woont!
  👋🥂🤗 groet Otto & Joke

 5. Hallo Sol en Rob. Wij wensen jullie een mooi maar vooral een gezond 2023. Ook alle mede lezers van dit blog. Groet Ruud en Marja, Den Helder.

 6. Sol en Rob, Ineke en Ton en alle bloglezers een heel goed maar vooral gezond 2023 en dat alle wensen die iedereen zeker heeft uit mogen komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *