Op De Koffie Bij Henny en Bea

Was ik gisteren nog bij mijn oud werkgever op de koffie, ga ik vandaag even bij een oud collega op de koffie. Hij was gisteren niet op het werk, Henny woont op 500 meter lopen van mijn ouders in een zijstraat. Gistermiddag via Whatsapp afgesproken om een bakkie te komen doen. Om 10 uur bel ik aan en gaan we aan de koffie. Bea is even honden uitlaten en ik zit met Henny aan de koffie en zitten lekker te kletsen. Na de derde bak koffie vraagt Bea, die weet thuis is, of ik misschien een kom soep wil. Nou waarom niet, lekker groentesoep met ballen. Na de soep kletsen we nog wat en dan vertrek ik weer. Het was gezellig zo even op de koffie te gaan.

Als ik aan de koffie zit, is Sol met mijn moeder naar een hobby winkeltje. Dat zijn gevaarlijke winkeltjes 😉 Maar het winkeltje blijkt voor de Kerstdagen gesloten te zijn en dus keren ze weer naar huis. 

Als ik ook weer thuis ben gaan Sol en ik nog even naar het winkelcentrum in Etten-Leur. De action waar we gisteren zijn geweest had niet de plastic bakken die we graag willen hebben. In het winkelcentrum is ook een Action, dus gaan we daar kijken of de bakken daar wel zijn die we zoeken. Gelukkig zijn daar de bakken die we zoeken aanwezig en we kopen er dus een paar. Sol wil ook nog even naar het Kruidvat. Dan gaan we weer naar huis.

Korte blogpost… tja, ik ben ook niet aan het klussen. Maar ik kan nog wel wat anders vertellen hoor. Een paar weken terug zijn we benaderd door mensen uit Nederland die een en ander over Galicië wilde weten en nog wat andere dingen. Of we ook een aankoopmakelaar kennen? Nee, maar wel een makelaar die vast ook als aankoopmakelaar werkt. Bon onze makelaar, oplichter als je het ons vraagt, moet je niet zijn. Maar bij Maribel wel, zijn heeft ons met zaken geholpen, dus prijzen we haar aan. Nu dus ook. Het Nederlandse koppel kennen we (nog) niet, maar omdat ze geen Spaans spreken en Maribel alleen Spaans spreekt hebben we voorgesteld te helpen met eventuele vertalingen. Ik niet, maar Sol moet dat doen. Als we 29 december terug komen, moeten we de volgende dag eerst in de ochtend voor mij naar het ziekenhuis voor een gesprek met de anesthesist, daarna moeten we door naar Maribel en de Nederlanders om ergens een hotel te gaan bezichtigen. Nou daar horen jullie later natuurlijk meer over. 

Voor nu! Een prettige Kerstavond. 

8 reacties

 1. Hola,

  Natuurlijk is er voor ons weinig nieuws onder de zon nu het stel bij ons is en het spannende van iedere dag iets nieuws te horen vanuit Frean is dus nu niet van toepassing. Dat wil niet zeggen dat Rob niet met klussen bezig is of dat Sol zorgt dat ik iets te klussen heb.
  Wij wonen bijna 6 jaar in ons huidige huis en ik heb nooit gesnapt hoe die ingewikkelde thermostaat van de verwarming werkt dus Rob kon “klussen” en in no time opgelost.
  Dat Sol kennelijk meer ruimte in Frean gewend is bleek helaas dat een antiek delfsblauw bord wat te dichtbij stond en het moest ontgelden. Dus kon ik aan het (puzzel)herstelwerk. Ook gelukt.
  Ach we denken gewoon scherven brengen geluk toch.
  Voor iedereen fijne dagen.

  Houdoe

 2. Hallo allemaal,

  Ik wil iedereen, Rob Sol en ouders, hele fijne kerstdagen wensen. Ook natuurlijk al die andere bloglezers fijne Kerst!

  Groetjes Corry

 3. Goedenacht !
  Haha ja idd . Qel fijn nstuurlijk dat je de “blogpost” gewoon door laat gaan maar…..weinig spannends aan . Sorry hoor , je hebt ons zelf verwend met telkens wat nieuws in je keuken . Dat wordt nog moeilijk als je terug bent en geen project meer hebt. We gaan het beleven .
  Hele fijne Kerstdagen daar met familie en kennissen.
  Voor nu , slaap lekker en morge gezond weer op !
  ( Sonja Barend)
  Groet . 🎄😅🤣🍷🍾🥂🙋‍♂️🙋‍♀️👋👍
  Van ons ook voor iedereen , Een Fijne Gezellige Kerst !

 4. Hoi allemaal,
  Ook van ons een fijne kerst en tja Antoinette dat je het niet zo spannend vind ja daar kan ik ook niets aan doen we doen wel ons best maar hebben niets meer te verbouwen. Wij zijn klaar.
  Hele fijne dagen. Gr. Ineke

  • Mevr. Ineke , maakt niets uit hoor . Ik weet uit ervaring hoe fijn het is ze weer eens thuis te hebben . Geniet er heerlijk van , de tijd vliegt voorbij .
   Ik maakte ook maar een grapje hoor dat het niet spannend is . Verwen ze maar lekker. Groet 🙋‍♂️🙋‍♀️👊👍👋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *