Nog Meer Kerst…. Cadeaus

Vandaag staan we weer vroeg op na een avond en stukje nacht slecht te hebben geslapen op een veel te klein hotelbed. Als om half 3 de wekker gaat doen we ons ding. Sol loopt daarna een rondje met de hondjes en ik laad de auto in. Als we 3 keer hebben gecontroleerd of we niet zijn vergeten trekken we de hotelkamerdeur achter ons dicht en rijden we om kwart voor 4 weg.

Het is een beetje regenachtig als we om 7 minuten over 6 Spanje binnen rijden. Bij de eerste tankbeurt maakt Sol een foto van twee hondjes achter in de auto ieder in een mandje met een dekentje. Ze liggen lekker. Bij eerst volgende pauze rond een uur of 9 moeten ze wel even de 4 pootjes strekken en een plasje doen. Daarna terug in de auto en weer snel verder.

Als we om kwart voor 3 in de middag achteruit de oprit oprijden zijn we thuis. Achteruit? Ja, om gelijk de aanhanger in de schuur te zetten. Staat alles droog en hoeven we nog niets uit te pakken. We halen de auto leeg en ik ga lekker lang onder de douche. Antares en Foskie hebben hun plaatsje weer gevonden.

Ik ga nog even in de brievenbus kijken of er post is. En er is post, Kerstpost zo gezegd;

Kerstkaart uit Nederland van de oude buren, post van de belastingdienst en nog een Kerstkaart. Het is een Kerstkaart van een trouwe blog volgster, Margriet. Het is niet alleen een kaart, maar er zit ook een cadeautje in 🙂 Margriet, heel erg leuk! En heel Bedankt!

6 reacties

 1. Hola,

  Fijn te horen dat ook de 2-de etappe van de terugreis naar Frean zo voorspoedig verlopen is.
  Aan de hondjes te zien, wat ook voor jullie wel zal gelden, is het “Oost West Thuis Best” natuurlijk.
  Je zal maar dergelijke blogvolgers hebben die het dagelijks schrijven kennelijk zo waarderen dat je financieel gesponsord word. Top Margriet.
  Eerst nog even een drukke dag morgen en dan voorbereiden voor de jaarwisseling natuurlijk.

  Houdoe

 2. Hoi Rob en Sol,
  Ik wist natuurlijk al dat jullie goed zijn aangekomen maar het blijft toch altijd spannend of alles goed ga, nou aan de 2 hondjes te zie is dat het geval. En dat van Margriet was een leuke verrassing voor jullie. Wie goed doet goed ontmoet. Geniet van jullie thuiskomt. Gr. Ma

 3. Ahaaa blij te lezen dat jullie goed zijn overgekomen in jullie eigen paradijs(je) ! 😅😂Moesten er toch geregeld aan denken , “Hoe zal het gaan ; ” Waar zullen ze nu ongeveer zijn enz. “!
  Wat zullen jullie lekker slapen vannacht , weer heerlijk in jullie eigen bed (op maat😉).
  Morgen nog even naar het ziekenhuis als voorbereiding op de renovatie volgend jaar . Z.n. Sterkte daarvoor .
  Daarna heerlijk alles uitpakken en….plannen maken waar je het eerst mee gaat beginnen , nadat je helemaal klaar bent in de keuken en weer hersteld bent . Wij zijn weer erg benieuwd
  (nieuwsgierig).
  Welterusten , slaap lekker voor nu .😴😴
  Groet . 👊👍🦮🐕‍🦺🚗🤣💤

 4. Gelukkig dat de reis weer goed verlopen is en de voorbeeldige hondjes hebben heerlijk geslapen en leuk dat Sol die twee op foto heeft vastgelegd weer een herinnering van jullie avontuur, nu de voorbereiding op de operatie we gaan ervan uit dat ook dat goed komt🍀
  Goed idee van Margriet zo kun je iemand 100% sponseren 👍.Morgen weer uitgerust aan de slag en de rest komt goed.
  Nieuw jaar nieuwe kansen zeg ik altijd,
  Fijn uiteinde ook voor je ouders en alle bloggers,
  José 💥💥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *