Niets Te Vertellen

Nou, de titel van deze blogpost zegt eigenlijk al genoeg, ik heb namelijk niet te vertellen. Hier wilde ik het dan ook maar bij laten deze keer.

16 reacties

 1. Hola,

  En die zegt dan dat hij niets te vertellen heeft maar jullie hebben jullie stem vorige week toch al laten horen door het stembiljet op te sturen.
  Wij mogen morgen weer aan de bak gelukkig om onze stem uit te brengen.
  Dat het de laatste weken in toenemende mate veel bla…bla is laat zich zoals gebruikelijk raden.
  Het feit dat we mogen en kunnen stemmen is gelukkig altijd nog meer waard dan in en onder een dictatuur leven.
  Ook Nederland krijgt dan een vrijwel zeker een onwerkbare situatie voorgeschoteld maar dat is dan weer wel hetgeen de mensen zelf zo besloten hebben.
  We zullen het zien.

  Houdoe

 2. Nou nou Rob wat is dat nou? Dan begin ik maar met het weer, Hier was het vandaag redelijk.Je vader moest op controle in het ziekenhuis en die had de pech dat het begon te misère dus die was nat. En ik heb vandaag mijn hobby kamer opgeruimd en dat was nodig aangezien dat mijn bureau best wel groot is maar Ik nog maar 20 bij20 cm had. Dus nodig. Veel meer heb ik niet gedaan dus heb ik net zo wijnig te vertellen als jij. Geef Sol een knuffel van mij. Gr. Ma🐶🐱🐶🐱

 3. Soms lijkt het of je niets te vertellen hebt, maar je beleefd wel wat. Al is het de kat of kip die iets geks uit haalt. Ik doe dingen voor mijzelf en beleef niet zoveel met koeien en kalfjes, maak het bos schoon het hout is voor de kachel/fornuis en nu dankzij de vele regen ben ik verplicht om de Nederlandse polder werken hier uit te voeren om de beplanting te redden van natte voeten. Dus ben ik de dag bezig maar geniet van wat mijn ogen zien, dat is soms niet te vertellen maar je beleefd wel iets. Groeten uit Serantes de Moraime, La Coruña.

 4. Een heel goed plaatje 👍, soms is het beter niets te vertellen want er wordt al zoveel verteld ,kijk naar al die praatprogramma’s zoveel meningen zoveel antwoorden en wat is vaak de uitkomst ….
  precies je kunt het raden 😁😏
  En nu naar de stembus ..
  José

 5. Nou, er valt een heleboel te vertellen. We worden langzaam maar zeker een dystopische wereld in geloodst, maar dat verhaal willen de mensen niet horen. Ik heb het intussen opgegeven om bepaalde onderwerpen nog aan te roeren. Daar weet jij ook alles van Rob. Zolang het over koetjes en kalfjes gaat (hahaha) is er niks aan de hand. Maar o wee als je echte vraagstukken wil aankaarten, dan haken de mensen af.

  • Hallo Marian,

   Dystopische wereld. Nooit van gehoord, dus even opgezocht. Ga ik effe goed lezen. In China is alles slecht, maar langzaam glippen er hier ook van die dingen binnen. Straks zijn we marionetten…. zijn we al natuurlijk.
   Klopt, het afhaak percentage is veel hoger na dat ik iets over Palestina en Israël heb geschreven. Maar prima hoor.

 6. Goedenmorgen , je hoeft ook niet altijd wat te vertellen , laat weten dat het goed met je gaat ! Vind je blog zowiezo altijd intressant om te volgen . En deze …..de bijgevoegde tekst,stemt tot doordenken .
  Ik ga José volgen !
  Groet .🙋‍♀️🙋‍♂️🤣🐎👋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *