Niet Veel Te Vertellen

Vandaag niet zo veel te vertellen. We hebben wat opgeruimd en ik heb wat werk gedaan in de eetkamer. In de eetkamer heb ik wat plekjes bijgewerkt die waar het hout wat gewerkt heeft. Nu heb ik die plekjes dus weer wit. Over een paar dagen smeer ik dan de laatste laag tegen het plafond en de muur en dan is het wit genoeg wat mij betreft. Aan de deur en de afwerking heb ik nog niets gedaan. Wel heb ik de inham waar de deur zit voor de eerste keer grijs gemaakt. Het kozijn van het nepraam heb ik in de uiteindelijke kleur gezet, grijs. Ook het raam heb ik even gemonteerd omdat we straks bezoek krijgen die vast willen rond willen kijken. 

Orion komt ook even in de eetkamer kijken en gaat voor de nieuwe deur staan en kijkt naar buiten. Dan blijkt maar weer dat het een watje is. Als hij uit het raam kijkt ziet hij de koeien lopen, schrikt zich rot, begint te blaffen en rend al blaffend weg. Een watje dus!

Dan komt het bezoek. Zij kennen het huis, zij hebben ons namelijk meer geholpen met zaken dan de makelaar via wie we het kochten. Zij werken ook samen met de makelaar en zijn dat zelf ook. Een website is aanstaande vertelde ze vandaag. Laatst hebben we bezoek gehad van Nederlanders die ook wel in Galicië willen wonen. Zij willen liever huren als dat kan en dus kwam de makelaar ons uitleg geven over huren en hebben ze Sol wat mogelijkheden laten zien die in de verhuur zijn. De aanpassingen die we tot zover gedaan hebben vinden ze heel mooi en nu willen ze weten hoe ik de plafonds gemaakt heb in de slaapkamer en de eetkamer. 

Kort blog dus vandaag met maar één foto.

Prettig weekend allemaal.

8 reacties

 1. Hola,

  Proef ik “op weg naar adviseurschap en of tussenpersoon” voor jullie? Je weet immers maar nooit. En dan wat watje Orion betreft gun hem dat. Stel je voor 2 van die verwende viervoeters bij elkaar werkt toch ook niet.
  Blijf genieten en werkzaam weekend,

  Houdoe

 2. Die mensen zullen idd. hebben opgekeken naar wat jullie al hebben bereikt ,leuk !
  Als die Website klaar is zou ik graag eens willen kijken wat ze in de verhuur hebben we hebben hier ook vrienden die ons landje willen verlaten en voor ons een vakantie adres, dus netwerken is nooit verkeerd,
  Fijn weekend,
  José

   • Hoihoi maar 2 foto , maar wel een prachtige ! Kijk hoe mooi dat (nep) raam boven de deur , dat komt toch prachtig uit ! Ach en een keertje rustig aan doen is ook niet verkeerd ! Moet kunnen als “eigen baas” ! Fijn weekend , hopelijk houden jullie het droog en dan lekker met de honden wandelen. Groet .🐕🐕👊👋😂👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *