Naar Het Werk

Gisteravond zijn we voor de 55 jarige bruiloft bij een Indonesisch restaurant in Etten-Leur gaan eten met hele de familie, dus mijn ouders, mijn broer met vrouw en de kinderen en wij. We hebben heerlijk gegeten. 

Vandaag vroeg op want ik moet naar m’n werk… nou ja ex werk, WSN in Moerdijk. Eerst naar de winkel voor appelflappen, want ik wil natuurlijk wel wat mee nemen voor bij de koffie. Als ik aankom blijkt poort veranderd te zijn. Ik had met mijn chef afgesproken en moest hem even bellen als ik voor de, blijkbaar, nieuwe poort stond. Een paar tellen later kan ik naar binnen. Met de verse appelflappen ga ik naar binnen. Het is nog geen koffietijd, dus zijn ze nog aan het werk. Jeroen, mijn ex chef, maar ik zeg nog vaak gewoon mijn chef, en Dennis een andere chef staan achter hun bureaus, dat is ook nieuw, staan achter hun bureau. Leuk om ze weer te zien en Dennis zegt gelijk dat hij nog spullen voor me heeft als ik wil. 

De MTD gaat eten en ik ga appelflappen brengen en maak even een praatje. William B, voor wie hem kent, de IT-er komt binnen om ook 2 appelflappen te halen en die wil ook van alles weten. Dan ga ik naar de ETD, ik ben eigenlijk ETD-er, voor koffie en neem zelf ook een appelflap. Gezellig, als of ik niet weggeweest ben. Jammer dat Chris er niet was. Ziek. Nou beterschap Chris. 

Dan ga ik een rondje door de fabriek lopen en maak hier en daar nog een praatje. William B vind het erg leuk dat ik rondloop in een, verplichte, jas voor bezoek en wil daar een foto van hebben. Ik maak ook maar even een selfie 🙂

De waterbehandeling, een afdeling waar zoals de naam al doet vermoeden het water behandeld wordt, is voor een groot deel verbouwd. Die verbouwing is een stuk sneller gegaan dan de verbouwing van ons huis, maar het is dan ook iets wat niet met elkaar te vergelijken is. Hier twee foto’s, helaas heb ik geen foto’s van voor. 

Dan nog even op kantoor bij de productie manager langs. Hij was in overleg, maar dat kon even onderbroken worden. Mocht het om een of andere reden nodig zijn, dan kan ik bellen en kan ik zo komen werken vertelde hij me. Nou dat is mooi om te weten en achter de hand te hebben. Nog even gedag zeggen bij de MTD en de ETD en mijn nieuwe oude voor mij nog zeer bruikbare spullen inladen en ik vertrek weer.

Hoeveel oud collega’s het blog lezen weet ik niet, maar het was leuk jullie weer eens te zien!

Als we een boterham op hebben gaan we even op de koffie bij Jeanne en Jan. Dat zijn kennissen van mijn ouders, maar we kennen ze ook. Dat was ook even leuk om op de koffie te gaan.

Dan moeten we nog even om een boodschap bij de action. We gaan gelijk naar de grote action, voor ons is dat die bij het voetbal stadion van NAC. We gaan voor grote plastic bakken. Die zijn bij de Action namelijk goedkoper dan bij de Chinees in Spanje. De plastic bakken komen vast van dezelfde Chineesche leverancier. Helaas hebben ze niet de maat die we graag willen kopen. Moeten nog een keer naar een Action. Ook wil ik nog wat kwasten kopen. Natuurlijk kopen we weer te veel…. net als bij de Chinees.

7 reacties

 1. Je hebt het er maar druk mee maar dat is normaal als je ver weg woont en je weer even in Nederland bent. Maar het blijft leuk om oude collega’s weer te zien en bij te kletsen. Nog veel plezier voor de tijd dat je daar nog bent.

 2. Heel leuk om weer je oude werk en collega’s te bezoeken en ook te weten dat je nog steeds welkom bent , goed teken👍👍
  Geniet verder nog van je familie ,
  José

 3. Goedenmorgen/nacht .
  Haha maar goed dat je je niet hebt laten ompraten om weer je oude baan aan te nemen . Zou toch zonde zijn , je keuken nog niet af , de poezen die je gaan missen, je verdere planning van jullie huis , de buurtjes en heel Frean zouden jullie missen. NIET DOEN !
  Geniet nu nog maar even een paar dagen en dan toch maar terug hoor. Hou het daar maar op een super laag pitje .
  Veel plezier nog samen.
  Groet . 👍👋🍷🙋‍♂️🙋‍♀️😊
  p.s. denk äan het gewicht wat je allemaal mee terug brengt , straks houden ze je aan ” te zwaar beladen” ! Meneer pakt U het maar weer uit. 🥲

  • Hallo Antoinette,

   Nee hoop ik laat me niet ompraten. Maar je weet maar nooit wanneer het even makkelijk is.

   Ik geloof dat de aanhanger 700 kilo kan hebben… dan kunnen we heel wat plastic bakken meenemen 🙂

 4. Leuk het gevoel dat je nog altijd welkom bent , beter dan dat ze zeggen U wordt de toegang ontzegd. Heerlijk als je in Nederland bent even scharrelen bij de Action, Blokker of de Kijkshop. Vonden wij ook altijd leuk en je koopt er altijd wel iets. Ik heb niets meer gehoord over je nieuwe baan in Spanje, gaat dat niet door? Nou nog fijne kerstdagen en heel veel plezier met elkaar en geniet ervan is zo voorbij.

  • Halo Lady Wieser,

   Zeker is het fijn dat ik weet dat ik in geval van nood terug kan komen, al is het eventueel voor een paar weken.
   Action was een winkel waar we vaak even een klein ding gingen kopen en met een kar naar buiten liepen. Net als de Chinees in Spanje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *