Minder Productieve Dag

Vandaag komen de broer en de neef van Sol aan op het station van Ourense. Ze komen beide vanuit Barcelona, alleen de een komt met het vliegtuig en de trein naar Ourense en de ander met de trein. De broer van Sol is er om half elf en de neef om half negen ‘s avonds. Twee keer naar Ourense dus vandaag. De broer die met het vliegtuig gekomen is zit aan een ontbijtje op het station als wij aankomen, hij ziet er uit alsof hij onder de trein gelegen heeft en als we thuis komen wil hij alleen maar naar bed om bij te komen. 

Ik ga wat doen aan de website, ik moet namelijk nog blogposts van de oude blog overzetten naar het blog op de website. Dat neemt helaas een hoop tijd in beslag en na 7 posts te hebben over gezet vind ik het wel genoeg. Als ik even uit het raam kijk zie ik alweer alleen maar koeien die helemaal ‘zen’ zijn. 

Vorige week heb ik met mijn vader in de achtertuin een afrastering gemaakt van kunststof gaas. Als we de honden daar in laten wil Foskie het liefste meteen ontsnappen. Daarom staat het een stukje van de muur vandaag zodat hij niet op de muur kan klimmen. Althans, dat is de bedoeling. Maar Foskie blijkt een echte Houdini. Poort… Nee lukt niet jongen, hoef je niet te gaan kijken. Hij inspecteert het de afrastering en kijkt wat hij moet doen. Kan ik er overheen of moet ik er onderdoor? Afijn kijk zelf maar.

Kort vandaag. We gaan nu wat eten en zo weer naar Ourense om de neef op te halen.

6 reacties

 1. Hola,

  Helaas is het na 3x kijken nog niet goed te zien hoe Houdini nou precies ontsnapt is. Maar ja dat is natuurlijk de truc van de meester en blijven wij vragend achter.
  Doe je familie de groeten van ons en geniet van het samenzijn. Jullie hebben het maar druk met je bezoekers.

  Houdoe

  • Goedemorgen , geweldig wat ern hondje . Ik mag dat wel al is het lastig . Dat wordt een wedstrijd “Wie is de slimste?” Ze heeft zo wel mooi beweging gehad. Hulp van de “medegevangene” zat er niet in . Veel succes en ik ben benieuwd wanneer ze genoegen neemt met haar grote ren. Fijn weekend met de Familie.
   Groet.🐕🐶🐾🐾👍👋🤣

 2. Jammer dat we net niet konden zien hoe ze de omheining omzeilden. Maar jij hebt weer iets om goed over na te denken en Houdini in de tuin te houden. Een hele fijne zondag allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *