Minder Productief

Vandaag een minder productieve dag en dat komt door het werk van gisteren. Staat de Penisplant ergens in een tuincentrum in Nederland helemaal stijf in bloei, sta ik van de morgen als ik uit bed komt ook stijf en zeker niet in bloei. Alles is stijf en doet zeer door het gesjouw en gezeul met hout en de takken van gisteren. En als Sol uit bed komt is het met haar niet veel beter. Enige die even soepel is als altijd is Antares.

Artieken over Penisplant van NOS

Maar goed, stijf of niet, er moet wel wat gedaan worden. Gisteren dus al het hout op hopen gegooid. Als we dit aansteken krijgen we een vuur van 8 meter doorsnede. Beter maak ik er een beter en hogere hoop van. Daar dus mee van start gegaan. Ook lag er nog wat snoeihout in de achtertuin waar ik gister geen zin meer had omdat ook nog op te ruimen. Dat moest dus ook vandaag gedaan worden. Maar nu hebben we wel een mooie hoge hoop.

Overigens vinden de katten het geweldig dat ik gisteren alles heb gekortwiekt. Ze kunnen nu lekker in het zonnetje liggen in de achtertuin op een matje van oude bladeren.

Van Galichip, onze internet provider, worden we onderhand galies! Voor de tweede week op rij hebben we nu 3G verbinding, en die is ook nog eens geknepen. Het laden van een simpele site gaat niet. Tijd om maar eens naar de winkel te gaan in Chantada. Router mee natuurlijk. In de winkel leggen we het probleem uit. Hij sluit de router aan en begint te bellen. Of ik eens in kan loggen. Dan begint het gesodemieter. Het duurt lang voor ik verbinding heb met de router en dan heb ik ook nog eens geen internet. Hij met zijn telefoon, ook niets. Sol ook niets overigens. Dan moet de router stuk zijn volgens hem. Mooi doe maar een nieuwe. Die moeten ze klaarmaken en is morgen klaar, maar ondertussen krijgen we een andere mee. Die over 20 minuten klaar is. We gaan ergens koffie drinken. Als we even later terug in de winkel zijn, heeft hij het probleem met onze router gevonden. De SIM kaar was geblokkeerd. En waarom dan? Ja dat weet hij ook niet.

We gaan naar huis, ik sluit alles aan en we hebben weer internet. Alleen nu maar de omvormer van de zonnepanelen geen verbinding met de router. Kijk ik morgen wel voor. Het is nu bijna 3 uur en ik heb geen zin meer om me om te kleden en iets te gaan doen. Ik ga wat fotograferen. Als ik daar mee klaar ben wil ik een hoes gaan maken voor over de paal van de telescoop. Om in de trant van de Penisplant te blijven, voor de paal van de telescoop wil ik een condoom maken. maar dat wil nog niet echt lukken. Sol hobbiet ondertussen verder, en ik…. ik ga strijken.

3 reacties

  1. Tjonge ..het is ook altijd wat met dat internet en die ‘P plant ‘ ha..ha…,
    prachtige foto van die hout stapel beschouw het als een vreugdevuur van want jullie hebben al enorm veel werk verricht,🔥
    Een rustige dag en gr.
    José

  2. Heb hier ook wel eens problemen met de router van Vodafone, maar na een hoop gebel toch eens naar winkel die jongen daar aan de slag en het lag toen ook aan de simkaart. Hij maakte een nieuwe kaart aan en het probleem was over. Maar na een lange tijd weer het zelfde probleem, heb de oude simkaart er in gedaan probleem over. Dat doe ik nu maar elke keer wanneer er na een lange tijd geen verbinding meer is dat gaat tot nu toe heel goed. Groeten Henk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *