Meten, Zagen en Nieten

Vandaag niet zo’n lange blog post. Het is al wat later, ik ben vroeg begonnen en ben laat gestopt. Net voor 7 uur deed ik de eerste bestelling de deur uit. Schakelaars, stopcontacten en internetaansluitingen voor de eetkamer. De tweede bestelling kabel voor de internetaansluitingen gaat net na 7 uur de deur uit. Nu koffie.

De gebruikte gereedschappen voor vandaag zijn een cirkelzaag, een decoupeerzaag, nog een decoupeerzaag, een multitool, waterpas, potlood nietpistool met compressor en diverse meetgereedschappen. In de eetkamer ga ik de eerste wand dichtmaken. Eerste wat is dicht maak ik echter het plafonnetje bij de deur. Daarna begint het meten, zagen, passen en nog eens wat zagen en vastnieten. 

Halverwege de wand moet ik eerst wat doen aan de electra. Er hangt nu een inbouwdoos met een hoop leidingen en die inbouwdoos moet in de wand gemonteerd worden. Ik zet de stroom af en haal alles los. Ook moet ik nog pijp monteren en draden trekken voor verlichtingspunten. Als dat allemaal gedaan is en de inbouwdoos zit in de wand vast en alles is weer terug aangesloten, zet ik de stroom er weer op. Nu kan de volgende helft van de wand dicht gemaakt worden. Om half acht is alles klaar en ben ik ook klaar voor vandaag. Voor morgen staat de andere muur op de planning.

4 reacties

  1. Hoi , toch weer een stap verder en zo wordt het steeds meer zoals je het hebben wilt . Het kost wat tijd , spierpijn , materialen en geld , maar daar hebben jullie dan ook een geweldig huis voor ! Groet.😂😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *