Kort Blog Vandaag.

Om 3 uur wordt ik wakker van knallende hoofdpijn. Helaas is de Ibuprofen op. Als ik om 6 uur in de middag wat bekomen ben gaan we naar de apotheek genoeg doosjes Ibuprofen halen. Dit was mijn zicht vandaag.

Tussen 3 uur in de morgen en 6 uur in de middag regelmatig het water niveau in de wc-pot gecontroleerd. Maar nu gaat het wel weer.

36 reacties

 1. Hola,

  Wat jammer dat je weer zo’n vervelende dag had.
  Maar zelfs uit een dergelijk korte blog (en je hebt natuurlijk gelijk) getuigd van verantwoordelijkheid voor de trouwe blogvolgers. Niemand zou het je echter kwalijk nemen als je niets geschreven had.

  Beterschap en Houdoe

 2. Hoofdpijn is niet fijn en meestal kun je ook geen daglicht verdragen. Het is gelukkig bijna over maar die het een dagje rustig aan Rob fijne avond.

 3. Hoihoi , leef met je mee betreffende migraine . Goh qat kun je daar beroerd van zijn. Je ogen openen is zelfs moeilijk . Doe het vooral een paar dagen rustig aan en blijf wat uit de zon ! Sterkte hoor , laat je een beetje verwennen !
  Groet . 🙋‍♂️🙋‍♀️🐶🐾👊👋

 4. Hallo Rob, ik ben geen dokter maar hoofdpijn is een signaal en met medicatie wordt de pijn onderdrukt.Een van de oorzaken KAN zijn; kopzorgen. Neem wat tijd en rust in een schaduwrijke omgeving, dat helpt in ieder geval.
  Veel sterkte in deze situatie, het komt goed, Jozef

 5. Ik heb zo’n 20 jaar last gehad van migraine. Paracetamol of ibuprofen hielpen voor geen klap. Op een dag kreeg ik een tip van iemand die ook aan migraine leed. Ze raadde me aan naar de dokter te gaan en te vragen om Maxalt, een triptaan. Nou, dat was een gouden tip, want inderdaad kon ik de migraine-aanvallen die ik om de 3 weken had afbreken door het innemen van zo’n pil. Binnen een half uur à 3 kwartier ben je van de hoofdpijn af. .Het werkt ongeveer 8 uur lang. In mijn geval dan. Daarna als de migraine terugkomt, kun je er nog eentje nemen. Dus ga naar de dokter, zou ik zeggen. Ik heb nu al bijna 10 jaar geen last meer van migraine. Opeens was het over ???? Ik wil niet zeggen dat dat door Maxalt kwam. De Maxalt ben ik pas gaan slikken nadat ik al 10 jaar door migraine geteisterd werd.

  • Ik hoop dat ik een beetje duidelijk was. Dus 20 jaar lang migraine gehad. De eerste 10 jaar zonder Maxalt. De tweede 10 jaar met Maxalt. Wat een wondermiddel was voor mij. Nu heb ik gelukkig geen last meer van die verschrikkelijke aanvallen. Ik was meestal 2 à 3 dagen uit de running. Waardoor de migraine gestopt is? Ik heb een idee waarom. Maar ik wil dit niet in het openbaar neerschrijven.

   • Rob, mijn man had ook jaren lang migraine tot soms wel een week lang. Maar ik kon niet op de naam van het medicijn komen, in dit geval Maxalt. Hij heeft in de loop der jaren veel medicijnen gehad maar dankzij de Maxalt is het toen stukken minder geworden. Daarna kreeg hij een soort epi-pen en toen was het helemaal over, alleen de naam van dat medicijn weet ik helaas niet meer. Misschien kan je huisarts of een neuroloog je daarbij helpen.

    • Hallo Corry,

     Soms heb je aan een arts niets De huis arts zij dat ik er maar mee moest leren leven. In Chili ben ik bij een neuroloog geweest en ben van top tot teen onderzocht en zie konden niets vinden. Laatst een programma gezien op NL tv, Migraine is nog steeds een groot raadsel.

 6. Rob, ik hoop dat de aanval aan het afzakken is, jammer dat we nog niet in Galicië wonen, ik heb goede ervaringen met het behandelen van migraine “ patiënten “
  Mocht er in de buurt een osteopaat zijn , of ook heel goed een orthomanueel therapeut , de moeite van het proberen waard
  In ieder geval, mocht het ons lukken einde zomer een reis naar Galicië te maken, boerderij zoeken dan kom ik graag op bezoek .

   • Leuk, we verheugen ons erop.
    En vergeef me als ik dan toch probeer je even te onderzoeken , mocht je koppijn een “ dingetje” blijken te zijn.
    Mijn vak is mijn mijn passie, eigenlijk zou ik mijn praktijk inclusief de mensen willen blijven behandelen wanneer we heerlijk naar Galicië vertrekken
    Maar goed, zover zijn we niet, en blij te lezen dat het weer goed gaat .
    Anja heeft je verslagen doorgespit tot en met december vorig jaar en haalt daat ongelofelijk veel informatie uit, super.

 7. Sterkte met je hoofdpijn, hou het in de gaten,
  Dat het niet te veel voorkomt.

  Ome Karel en Marianne, had er een foto bij willen doen dat ik op het pelgrimspad naar Compostella had gelopen, op het bord stond dat ik nog ruim 2300 km moest lopen dus ik kom er niet

  • Hallo Karel,

   Met “puzzelstukjes” lopen kom je er ook.
   Jaren geleden heb je al eens van een zijaansluiting (van je thuis naar Galder) het Compostellapad opgepakt. Nu kennelijk dus een stukje in Zuid Limburg. In dit tempo duurt het weel even voordat je daadwerkelijk in Santiago de Compostella bent. Waarom niet gewoon naar Galicie gaan en de laatste x km lopen? Dan ben je opgeteld ook van thuis naar Santiago gegaan.

   Houdoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *