Hoofdpijn

Als ik het rolluik open die van de badkamer, zit in een boom voor het raam zit een mooie vogel mij aan te kijken. De gele gele kleur zou normaal geen probleem zijn, maar ik heb hoofdpijn en dan doet alles wat fel is aan mijn ogen zeer. Als ik even later zit te eten zoek ik ook maar gelijk even op wat voor vogel mij aan zat te kijken, het blijkt de Oriólidos te zijn, een vogel die het wel eens gemunt zou kunnen hebben op onze vijgenbomen en de vijgen. Nou hij gaat zijn gang maar, wij houden niet van vijgen.

Ik neem wat in voor de hoofdpijn en vertrek daarna naar de Leroymerlin om een expansievat te gaan kopen. Ik zoek alles af en ga het vervolgens maar aan iemand vragen waar de expansievaten liggen. De man zegt dat ze die niet verkopen. Ze verkopen er dus alles om een CV installatie aan te leggen, maar een expansievat homaar. Raar. Ik ga naar de volgende bouwmarkt in dezelfde straat.  Daar hebben ze ook niets. 

Ik neem nog maar iets in voor de hoofdpijn en ga terug naar huis. In de auto heb ik voor de hoofdpijn ook altijd wat liggen, sterker nog, op verschillende plaatsen heb ik een voorraadje liggen.In A Barrela ga ik in de ferreteria, tegen beter weten in, ook maar vragen voor een expansievat. Nee, hebben ze niet.

Thuisgekomen, zetten Sol en ik de Koeien buiten, ga ik de melk halen en ga naar bed. De schuifdeur van de slaapkamer gaat even later open en dan komt Antares om het hoekje kijken. Die wil mee op bed.

Kort blog dus vandaag. Niet mijn schuld maar dat van mijn hoofd wat pijn heeft.

Prettig weekend.

10 reacties

 1. Hola,

  Heel erg jammer dat je nu even in een dip zit en zo’n last hebt van hoofdpijn.
  Je zult dan ook altijd zien dat er meer dingen tegen gaan zitten zoals voor “Jan Doedel” kilometers maken voor een expansievat.
  Neem het er even van en rust maar uit tot ook de bovenkamer weer up to date is.
  Laat je maar verwennen door Sol en Antaris.

  Houdoe

 2. sterkte , de vogel zie ik ook bij ons in categorie, in t Nederlands heet hij de wielewaal, mooi geluid heeft hij, op you tube zijn filmpjes met geluid te horen, als je die buiten afspeelt op je telefoon reageert de vogel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *