Geen Zin

We hebben alle twee geen zin en doen dus ook niet zo veel. Ik kijk tv en daarna ga ik de schrikdraad om de maïs uitzetten, dat is het zwaarste karwei van vandaag. Het is iets wat zo gedaan is natuurlijk. Na het uitzetten kijken we weer tv. Daarna ga ik wat papieren opruimen en uitzoeken. Ook de papieren die naar de belastingdienst moeten gaan in een envelop en zijn klaar om verzonden te worden. Maar als de brievenbus niet snel dichterbij komt dan gaan ze vandaag niet op de post. 

Ik verwacht al ruim een week op een pakje uit Nederland wat ik op Marktplaast gekocht heb. Eerst zou het tussen 8 en 10 augustus komen. Toe het 12 augustus geweest was stond er in de app van PostNL dat de leveringsdatum niet gehaald was. Vandaag kijk ik in de app en er staat dat ‘ze’ ons niet thuis hebben getroffen om 05:41 deze ochtend. Tja, toen lagen we op bed! ….en de postbode vast ook nog. De deurbel gaat, het is de postbode, ze heeft 3 pakjes bij, ook het pakje uit Nederland. Ik vertel haar over het bericht in de app, maar ze begrijpt niet wat ik bedoel. 

Ik ga verder met opruimen en uitzoeken van papieren en ga daarna een foto maken van alle foto’s die ik afgelopen zondagnacht geschoten heb. Het is veel werk, want ik moet er heel erg veel vliegtuigen uit weg poetsen. Maar uiteindelijk is het na een uur of 5 werk klaar. Ik ga nog maar even door met het maken van een tweede foto die met een een andere camara gedaan is. Daarom is de blog post ook wat later.

Vandaag komt de kozijnen man ook nog een keer, de hor rolgordijnen moeten worden ingemeten. Sol is even in de keuken bezig met het klaarmaken van groente die de vriezer in kan. Daarna gaat ze de theorielessen doen. En als gezegd, verder doen we niets vandaag.

Streep links boven is een vallende ster. Ongeveer halverwege links tegen de boos is een kleintje te zien en nog lager gaat er een kleine bijna recht omlaag ook links van de boom

10 reacties

 1. Hola,

  Heeft het kastje van de buurvrouw nu werkelijk zoveel energie gekost dat bij jullie beide de zin om wat te doen totaal verloren hebben? Niet eens zin om even naar de brievenbus te lopen.
  Wat me bij de eerste star-trailfoto opvalt is dat er of een vliegtuig vergeten is weg te halen of wilde die UFO zich toch gewoon ook aan ons laten zien (links bovenin rechte streep)!
  Dan hebben wij het “veel” drukker……onder andere bezig met ook veel foto’s maken voor een spel “hoe goed ken je je eigen gemeente” en natuurlijk voorbereiden op de Spaanse invasie (nee niet de 80-jarige oorlog) maar de 3 dagen van de VUELTA in Nederland. Zondag bevinden ze zich de hele dag in West-Brabant en beginnen dan als echte pelgrims door met de fiets aan de hand door de Grote kerk van Breda te lopen. Tegen het einde van die etappe passeren ze op 1,5 km ons huis. Het passief sporten voor mij (op t.v.) moet dan even plaatsmaken om ze in het echt voorbij te zien komen. Ik stuur je wel een foto van dat moment voor op je Blogpost zodat ook jij ook even mee kunt genieten van iets Spaans maar dan in Etten Leur.
  Denk wel om niet teveel opnemen van snipperdagen want ze zijn op voordat je het weet.

  Houdoe

  • Hoi Pa,

   Ja al onze fut zit in het kastje, hahaha. Ik denk dat het komt door dat vleef wat we kregen, we zijn alle twee zonder eten en misselij naar bed gegaan. Die ufo is geen vliegtuig. In die foto komen 3 vallende sterren voor. Die ene streep links boven en dan staan er verder naar onder 2 kleintjes, beide links van de boom.
   Voor het kijken naar de Vuelta zou ik nog wel even een te strak jumbo shirt gaan halen en dan al leunend op de e-bike langs de kant gaan staan. Dan hoor je er echt bij hahaha

 2. Hallo Rob,

  Ik had vroeger een kat die overal allergisch voor was en daar moest ik altijd vlees voor koken, en daar zat ook zoń vreemd luchtje aan. Ik heb toen een ouderwets petroleum stel gekocht en zette dat ergens ver weg. Jullie hebben vast ook wel een plekje waar dat kan en dan ben je verlost van die vieze lucht in huis!

  Groetjes, Corry

 3. Prachtige foto’s vooral die eerste , als je deze toont op een expositie zou er veel belangstelling voor zijn , de verkoop staat natuurlijk op een laag pitje in deze dure tijd maar er zijn altijd liefhebbers .
  Zoveel talent je zou er wat mee moeten doen!
  Hebben de hondjes al wat geproefd van het vlees als zij hun neus optrekken dan weet je hoe het smaakt.. ha ha ..
  Leuk voor pa en ma dat de vuelta kortbij langskomt dit beleef meniet vaak, dus gauw een Jumbo shirtje aantrekken pa..
  Veel plezier,
  José

  • Hallo José,

   Foto’s verkopen is altijd moeilijk. Iedereen vind namelijk dat ze foto’s kunnen maken en dat maakt verkopen moeilijk, ook in minder dure tijden.
   Hondjes hebben gister lekker gegeven van het stinkende brouwsel.

 4. Ja, dat vlees van gisteren. Ik kan me voorstellen dat jullie zonder eten en misselijk naar bed zijn gegaan. Ik werd ook plaatsvervangend misselijk toen ik las Sol dat vlees had opgezet en dat jullie hele huis stonk. Getver! Mijn Spaanse vriend is gek op “callos”. Pens dus. Hij eet het gelukkig uit blik en maakt het niet zelf klaar. Ik eet van alles en nog wat, maar aan “callos” begin ik niet.

  • Hallo Marian,

   Pens zie je in Chili ook in de supermarkt liggen. Het zier er raar uit, ik heb het nooit geprobeerd en wil dat ook liever niet. Ik moet wel zeggen dat ik in Chili eens koeienuier op heb, even wennen maar wel lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *