Geen Blog Vandaag

Geen blog, we kunnen Julio niet vinden. Cleopatra terroriseert al een kleine 2 weken de boel. Die blijft hier dus niet. Zeker niet nu we een van onze eigen katten niet kunnen vinden. Ik weet het een kat kan wel eens rond zwerven, maar wij gaan toch zoeken.

13 reacties

 1. Hola,

  Meer zeggen als “succes met het zoeken” kan ik ook niet zeggen.
  Hopelijk is hij lang genoeg bij jullie geweest om de weg terug te kunnen vinden.

  Houdoe

 2. Misschien een gevalletje “voorjaar” in zijn bol, ook al is het een – je-weet-wel – kater.
  Hopelijk komt hij weer snel bovenwater.

 3. Goedenmorgen , hopelijk is Julio weer terug en is hij alleen een avond wezen “stappen” !
  We hebben allemaal met Cleopatra te doen maar , ze is helemaal niet zo’n lieverdje . Heel jammer . Nu maar hopen dat de bevalling soepeltjes verloopt , dan kan ze daarna snel naar haar andere plek. Sterkte daar , nooit fijne voorvallen als er wat met je dieren is .
  Evengoed wens ik een fijne dag. Hopelijk vandaag dan een goed bericht voor Sol , dat zou veel goed maken .
  Groet .🐈🐈‍⬛🐈‍⬛🤞🙋‍♀️🙋👋

 4. Wij zijn al twee keer één van onze katten kwijtgeraakt en gelukkig weer gevonden. De enige tip die ik heb: volg je gevoel, niet je hoofd
  Dat jullie Julio maar snel mogen vinden in goede gezondheid, veel sterkte!

 5. Hoi Rob, Cleopatra moet bevallen …….dieren zijn dan uit hun doen en reageren anders……geef haar ff de tijd jonkies te krijgen, denk dat je er daarna weer een lieve kat aan hebt……..ff tot 10 tellen……………gaat jullie lukken.

 6. Leef mee, hoop zo dat Julio snel weer thuis is zelfs na 3 dagen “zoek” weer komen opdagen. Cleopatra is dus geen “verbindende” beschaafde vreemde kat die is komen aanlopen maar een mini dictator. Bij ons is Boris (zo noemen wij hem) aan komen lopen, gast aan tafel, hij kent zijn plaats en respect de hoofdbewoners, de poes Maartje en de 20 jaar oude kater Kareltje. Boris eet en drinkt pas als zij hem zijn voorgegaan aan de dis. Duimen dat Julio weer snel terug is.

 7. Typisch gedrag voor een zwangere poes het wordt de hoogste tijd dat ze gaat bevallen vaak kunnen ze niemand om zich heen verdragen dus..als alles voorbij is komt Julio beslist weer tevoorschijn.
  Fijn dat jullie toch gaan zoeken , succes,😻
  José

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *