En We Zijn Weer Thuis

Gisteravond nog even door Ourense geslenterd en ergens wat tapas gegeten. Dan naar het appartement wat TV gekeken. Vandaag spullen ingepakt en richting Freán gegaan, via de Lidl omdat we er nu toch in de buurt zijn. Met spullen en een hond in de auto blijf ik in de auto en gaat Sol even alleen inkopen doen.

We gaan heel even terug naar maandagavond. Ik zeg op een gegeven moment tegen Sol dat je zal zien dat als we net weg zijn uit Ourense het ziekenhuis belt voor een nieuwe afspraak, misschien nog wel voor deze week. Weer naar vandaag; ik zit dus in de auto te wachten als de telefoon gaat. Iemand van het ziekenhuis om nieuwe afspraken te maken. Precies zoals ik zei, we hebben amper onze hielen gelicht als ze bellen. Ik vraag of ze wat later terug kan bellen want de mevrouw heeft nog al veel te vertellen, makkelijker als Sol dan even het woord voert. Als we even thuis zijn worden we gebelt, volgende week maandag en dinsdag een herhaling van afgelopen maandag en dinsdag. En ja, we gaan ook weer in een appartementje, deze keer nog meer in het oude centrum. Hopelijk gaat het nu wel gewoon door.

Hier in Frean komt het met bakken uit de lucht. Veel gaan we niet doen. Sol is de 12e jarig, maar verjaardagskaarten zijn al aangekomen. Ook een doos uit Nederland. In die doos een rol kabel voor mij (bedankt Jeroen en Henny) en in de doos een doos voor Sol. Sol kan niet wachten tot de 12e en wil het nu allemaal al uitpakken. Ons ma is creatief geweest en heeft van alles gemaakt, hieronder een paar foto’s daarvan. 

Dan even namens Sol; pa en ma, Petra, Jeanne, Cees en Clemmie bedankt voor de cadeautjes en kaarten.

Meer heb ik niet te vertellen. Na thuiskomst niets meer gedaan, morgen gaan we weer wat doen….als het droog is.

5 reacties

 1. Hola,

  Ondanks alle oponthoud toch weer fijn natuur, weliswaar ongereviseerd, thuis te zijn.
  Gezien jou verhaal van vandaag hoef ik dus niet meer te vertellen dat het nog enkele nachtjes slapen is voor Sol dat ze haar 2-de Frean verjaardag mee gaat maken. Dus alle overige lezers begin maar met feliciteren. Ze houd wel niet zoveel van algemene aandacht en op de voorgrond staan maar het moet nu maar even toch.

  Houdoe

 2. Hoi Rob en Sol,
  Ben blij dat je niet kon wachten tot zaterdag maar dat wist ik al. Het is nu wel een stimulans om de kast af te maken zodat je je delfs blauw er in kan zetten.veel plezier er mee. Gr. Ma

 3. Hoi Rob en Sol,

  Allereerst voor Sol, alvast van harte gefeliciteerd.
  En voor jou Rob, graag gedaan, als ik je nog ergens mee kan helpen, je hebt mijn nummer 😉
  Sterkte voor volgende week, hopelijk gaat de operatie dan wel door…..

  Gr. Henny

 4. Hoera weer thuis , helaas als vanouds , zonder herstellingen/reparaties . Hoop toch echt voor je dat het volgende week dan wel door gaat . We houden het in de peiling.
  Wat ontzettend leuk dat het pakket op tijd is aangekomen voor Sol haar verjaardag en wat een ontzettend mooie zelf gemaakte kaarten . Pluim voor je Moeder.
  Sorry Sol ; feliciteren doen we met je verjaardag , wel alvast een fijne voorbereiding . Zeker nu je “de buit” al binnen hebt ! 😅. Geniet er samen lekker van. Groet . 👍👋🎉

 5. Wat een toestand maar hopelijk gaat het nu wel allemaal door en kun je met je herstel beginnen. De keuken moet nu toch echt nog even wachten. Wat een creativiteit van je moeder erg leuk gedaan en Sol kan er nu al van genieten. Feliciteren doen we pas als ze echt jarig is. Nog een fijne donderdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *