En We Zijn Weer Thuis

Er is een carnavalslied dat heet ‘het is hier binnen beter dan buiten’. toen we vanochtend thuis kwamen wat het binnen 10 en een halve graad. De verwarming is al de hele tijd bezig en heeft het in huis inmiddels 6 en een halve graad warmer kunnen maken. Buiten schijnt de zon vol op. 

Ik wil daarom de Deurzakkers, van wie het carnavalslied is, vragen de tekst aan te passen naar ‘het is hier buiten beter dan binnen’. Na een rondje met alle twee de hondjes ben ik even later met Antares een grotere ronde gaan lopen. Daarna heb ik een luie tuinstoel buiten in de zon gezet en heb heel de middag met een boek en koffie lekker in de zon gezeten. 

Ook de katten hebben het naar hun zin in de zon. Op een gegeven moment breekt volgens heb ‘katten knuffeltijd’ aan en is lezen voor mij bijna niet meer mogelijk. Eerst wil Julio alle aandacht en als die klaar is is het de beurt aan Terra. 

Als het ook buiten fris begint te worden ga ik weer naar binnen. Maar ook daar is het nog niet echt warm. Maar met een dekentje over me heen is het best te doen.

Van de operatie heb ik niet veel last, alleen de plaats waarlangs ze naar binnen zijn gegaan in mijn buik voelt alsof ik een enorme stop in mijn buik heb gehad. 

Iedereen bedankt voor de beterschapswensen die vandaag en gisteren binnen zijn gekomen. En ik beloof het rustig aan te doen. In ieder geval morgen, want dan schijnt de zon volgens de waar apps ook weer vol op.

14 reacties

 1. Hola,

  In ieder geval de eerste dag buiten het ziekenhuis je aan de regels gehouden zo te horen. Voortreffelijke bijkomstigheid dat de zon zo heerlijk zijn best deed. De beide katten blijken het erg te waarderen dat jij het zo rustig aan moet doen nu. Probeeer ook de komende dagen te verwerken dat je het rustig aan moet doen. Mooie rondjes lopen op jullie domein is ook geen straf toch.

  Houdoe

 2. Goeiedag dan , mooi snel . Gelukkig dat het weer lekker meewerkt en je zelfs buiten kunt zitten in het zonnetje . Je verdient het . Knap hoor dat je al een grote ronde hebt gelopen met Antares.
  Morgenvroeg langzaam opstaan , want dan voel je de beurseplekken van binnen extra omdat het de hele nacht rust heeft gehad. Vanavond mooi op tijd lekker onder de wol en een lange nacht maken. Dit heb je weer gehad nu alleen langzaam opbouwen . Fijne avond samen en slaap lekker voor later .
  Groet .🙋‍♂️🙋‍♀️🛏😂👊👍

 3. Hoi Rob,
  Lekker dat de zon zo zijn best doe, en net als iedereen zeg je moeder , doe het rustig. Wel heel leuk de kattenze hebben het goed naar hun zin met een lui baasje . We zijn vandaag naar Jan en Tieneke geweest , Jullie hebben de groeten. Gr. Ma

 4. Wat een warme ontvangst van die 2 lieverds ze leven echt mee en wensen jou op deze manier beterschap , heerlijk dat zonnetje geniet ervan en knap gauw op,
  José

 5. Ja, je zult wel blij zijn weer thuis te zijn. Hoewel je niet lang in het ziekenhuis gelegen hebt. Gelukkig! De laatste keer dat ik in het ziekenhuis lag, kregen we 5 x per dag/avond te eten. Was dat bij jou ook zo? La comida was uitgebreid (3 gangen). En dat werd ’s avonds (la cena) dunnetjes overgedaan. Ik sloeg la cena meestal over. De kwaliteit? Tja … hield niet over, maar het was ook niet echt bereslecht. Ik praat hier over het enige ziekenhuis in Fuerteventura. Dat is geen privé-kliniek. Heb verder geen klachten hoor over dat ziekenhuis. Alleen in de coronatijd wilden de artsen daar niemand zien. Veel zaken werden telefonisch afgehandeld. Dat was minder.
  Rust lekker uit en hou je kalm!

  • Hallo Marian,

   In het zieken huis kreeg ik eerst droge koekjes met koffie. Als avond eten was het pasta, maar die was met tonijn en ik eet geen vis, dus die heeft Sol op, de groente soep die er ook bij zat was wel lekker.
   Ik heb geen problemen met het eten in het ziekenhuis, het is een beetje als in het vliegtuig. Een restaurant is natuurlijk anders.

 6. Zo dat heb je maar mooi weer achter de rug en nu net als iedereen zegt rustig aan opknappen, die rottige narcose uit je lijf en de stijfheid dan zal je zien gaat gauw weer beter. Heerlijk he dat zonnetje, ik heb ook net op het bankje buiten gezeten, en dat helemaal gratis die warmte. Gauw opknappen en dan weer aan de noeste arbeid. Tot morgen, vrije dag voor de Spanjaarden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *