Ellebogen En Schouders

Ik voel dat er vandaag niet zoveel gedaan gaat worden. Hoor je me normaal niet klagen over pijntjes is dat vandaag anders. Ik heb de balken die ik gisteren gelegd heb niet gewogen, maar 30 kilo zijn ze als gauw. Ik heb gisteren 4 balken gelegd, maar met iedere balk ben ik wel een paar keer de trap op en af geweest en heb ze moeten tillen om op de juiste plaats te leggen. Maar goed, ik wil ook vandaag niet klagen en met een laagje tijgerbalsem en een dag geen fysieke arbeid zal het morgen wel over zijn die zere ellebogen, schouders en knieën.

Vandaag eerst een beetje uitgeslapen en daarna TV gekeken om vervolgens de papieren voor het aanvragen van een nieuwe paspoort van Sol nog eens te controleren. Alles is in orde, dus haar tripje op en neer naar Madrid om daar te stemmen voor een nieuwe Chileense grondwet en de dag erna een bezoekje te brengen aan de ambassade voor de aanvraag van het paspoort is wat mij betreft geregeld.

Daarna gaan we naar Chantada, we moeten onze papieren nog terug halen bij het registratiekantoor. Daarna gaan we ergens een dagmenu scoren. Helaas wat dat wat mij betreft geen succes. Soep met stukken vlees waar nog hele kleine splinter botjes in zaten en het vlees van mijn hoofdgerecht was was stukken bot met grote hompen vet met wat vlees. Ook bij Sol was het niet super. Daarna zijn we naar huis gegaan.

Thuis gaat Sol haar spullen die mee moeten naar Madrid inpakken en ik ga aan de gang met het verder overzetten van het oude blog. Maart 2021 is gedaan en ik moet er alleen nog een aantal maar februari 2021 overzetten en dan is dat werk klaar.

Vandaag geen foto’s van werkzaamheden wel een foto van Terra en Julio die samen verstopt zitten in een doosje. Volgende week ga ik een groter verblijf maken.

14 reacties

 1. Hola,

  Vandaag dus enkele tegenvallers. Spieren die duidelijk laten merken dat kennelijk de leeftijd al een rol begint te spelen en een dagmenu dat het er ook niet vrolijker op maakt.
  Zorg nu maar dat jullie de juiste papieren bij je hebben als jullie naar Madrid gaan. Wanneer trouwens? Dat kost in ieder geval geen fysieke inspanning.

  Houdoe,

 2. Hoi Rob,
  Fijn dat je even rust hou, en wat zien die katjes er lief uit, je weet het ik ben een katte mens.een grotere doos hoef verlopig nog niet hoor katjes willen graag in een klein plekje. Gr. Ma

  • Hoi Ma,

   De door is goed. Maar nu zitten ze nog in die reiskoffer van Antares en die is te klein met een doosje, water, voer en een gritbakje. We willen een pallet met gaas er om en iets er op. Zo is er wat meer ruimte.

 3. Goedemorgen , het zat er natuurlijk aan te komen “spierpijn” ! Wat wil je ook 4 van die zware lummels en dan nog eens een paar keer op en neer. Je hebt het vast aan voelen komen , maar ja …. dan zal en moet het klaar zijn wat je in je hoofd hebt !? “Nog even deze laatste ook!”
  Helaas dat wordt dus 1 of meer dagen rustig aan doen maar wel doorbewegen ! Heel veel sterkte het doet verdomde zeer. Ga maar wat in je tuin doen en wandelen . Veel succes . De hondjes de katjes al gezien ? Heb je nu mooi tijd voor. 😇
  Groet. 👍👊🤔☹🙋‍♀️🙋‍♂️🐶🐾

  • Hallo Antoinette,

   Een dag rust is wel genoeg 🙂 Al denk ik dat ik zondag ook niet te veel doe. Vandaag gewoon wat lichgewicht werk gedaan.
   We hebben ons laten vertellen dat we met de katjes en de honden nog even moeten wachten. De katje zijn nog te klein. Antares en Foskie laten we al wel aan de lucht van de katjes wennen. Er is ook een katje waar van ik denk dat die schurft heeft. Dan wil ik de honden er ook niet bij hebben. Volgende week naar de dieren arts.

 4. Het komt vast goed met je spierpijn dat hoort er allebei bij als je boven je hoofd met zware balken moet werken maar het resultaat is goed. Wat een schatjes die katjes wij hebben ook een rode poes ze is zo lief ook samen met de hond. Een goede reis voor Sol

 5. Hoi Rob & Sol,
  Het oogje van Julio ziet er inderdaad niet gezond uit.
  Misschien een andere naam verzinnen, José of Stevie misschien😉😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *