Derde Kerstdag….

Vandaag moeten op onze laatste dag in Nederland nog net even wat zaken gaan inkopen. Kaas, croissants in zo’n rol om thuis klaar te maken en bastogne koeken. Ik wilde ook nog even bij de kringloop in Breda rond kijken.

Bij de kringloop kopen we nog wat voor de buurvrouw. Een Delfts Blauw bordje vind ze zeker mooi. Hebben we gelijk wat om te bedanken dat ze voor de katten heeft gezorgt. We kijken nog even verder in de winkel en daar zie ik een mooie jaren 70 strijkplank staan. In Spanje kochten we en een die zelf ook bloedheet wordt als je veel te strijken hebt. Daarna kochten we er een bij de Chinees, maar daarvan krijg ik het in mijn rug. Deze is van degelijke makelij en is met een houten plank in plaats van een metalen rekje. 5 Euro! Die kan ik niet laten staan natuurlijk. Enige wat er bij gekocht moet worden is een nieuwe hoes. 

In het winkelcentrum bij het NAC stadion kopen we wat we nodig hebben bij de Jumbo en een nieuwe hoes voor de strijkplank bij de Blokker.

Daarna moeten we nog even naar het glas in lood atelier in Breda. Voor de nog te maken keukendeur willen we een deur met gekleurd glas. Dat kunnen we daar dus kopen. 

Daarna gaan we naar huis en haal ik de aanhangwagen op met mijn vader. Daarna laden we hem in en dekken we alles af. De auto is ook ingeladen en alles is startklaar om komende nacht rond 4 uur richting huis te gaan rijden.

Vandaag geen reactie van mij op de reacties. Nog even een rondje lopen en ik ga naar bed.

6 reacties

 1. Hola,

  ” Er is een tiet van komme en een tiet van gaen en de tiet van gaen is voor Rob en Sol nu biena gekomme”. Op het moment dat de meeste bloglezers dit lezen zijn ze al ergens tussen Etten Leur en Frean. Als we de beide Freanezen moeten geloven dat is het daar bijna het paradijs maar het is toch TE gek voor woorden dat ze naar Nederland komen om bij een kringloper een STRIJKPLANK te kopen. Hier bij ons hebben ze hem nog niet gebruikt om iets glad te maken maar wij hopen natuurlijk dat de reis naar hun paradijs gladjes zal verlopen. Op het moment van aankomen zullen ze daar niet echt rustig beginnen….alles uitladen en de andere dag alweer vroeg in Ourense moeten zijn als voorbereiding op een kleine revisie van Rob.
  Wij hebben in ieder geval echt genoten van het samenzijn. Waarschijnlijk zal het opnieuw weerzien wel weer in Frean zijn.

  Houdoe

 2. Goedenmorgen , heerlijk onderweg terug naar jullie eigen huis in Frean !
  Vergeet niet te genieten onderweg , van al het moois wat jullie beleefd hebben beleefd de afgelopen week . Gespreksstof genoeg weer .
  Hou je blik op de weg en een veilige , gezellige reis terug . TAKE YOUR TIME !
  Groet. 🚗🚛👊👍☕🙋‍♀️🙋‍♂️

 3. Ik heb net alles vanaf 24 december zitten lezen want wij hadden onze dochter en schoonzoon van 24 tot 27 december op visite en heb ik mijn laptop niet aangeraakt. Jullie hebben flink genoten van jullie bezoek aan Nederland en wij van het bezoek uit Nederland. Ton en Ineke net als hier is het nu ook bij jullie weer stil in huis. Sol en Rob een hele goede reis terug naar Freán.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *