Bos En De Bosmaaier

Ik ga weer ‘bosmaaieren’, tevens verzin ik even een nieuw werkwoord. Nu ik voor vandaag dus klaar ben kan ik zeggen dat ik ‘gebosmaaierd’ heb. 

Het stuk bos wat schoon moet is een stukje van ruim 1800 m2. Gisteren was ik daar al begonnen en heb toen een klein stukje gedaan. Ik denk dat ik vandaag iets meer dan 1200 m2 gedaan heb. Het gaat niet snel door alle braamstruiken. Morgen ga ik weer verder.

Voor wie graag een keer mee wil kijken met het bosmaaieren kan dat doen door onderstaande video te bekijken.

Het bos knapt er overigens wel heel erg van op. Het is nu open en je kan tussen de kastanjebomen door lopen. Er moeten ook nog wat kleine bomen tegen de vlakte. Die staan op een kluitje met elkaar, hebben nagenoeg geen bladeren en nemen licht en ruimte weg van de ander bomen die straks kastanjes moeten leveren. Maar moet even navragen of ik voor het klein grut ook een vergunning moet vragen. Vandaag een heel kort blog. Al is het voor mij best mogelijk te vertellen over hoe ik tempex tegenkwam, of een fles met vloeistof of stukken plastic, maar dan maak ik een kort blog erg lang en vertel niets. Eigenlijk zoals ik nu al een beetje aan het doen ben. Punt!

Van af de weg genomen. Links zoals rechts was.

De bonen die we gister gedopt hebben zijn erg mooi. Ik heb er dus maar een foto van gemaakt.

3 reacties

  1. Hoi , knap werk weer hoor , moet voldoening geven na zo’n werkdag . Ze zeggen sltijd “Niet omkijken , maar vooruit!” In jou geval mag je zeker omkijken ! Heb je nog schouders en armen over na zo’n dag ? Zwaar werk hoor en die bosmaaier doet het prima. Fijn begin van weer een nieuwe week. Die bonen zijn heerlijk, bijna jammer om ze op te eten zo mooi ! Groet 👊👋🤣

  2. Hoi Rob, ik vind het geweldig om iedere dag jullie belevenissen te volgen. Je vader heeft gelijk je bent een alles kunner. en er ook nog van genieten is het aller belangrijkste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *