Blogpost In Telegramstijl

Ik ben net thuis. Het was druk vandaag met kalfjes eten geven en de moeders daarvan naar de robot brengen. Die koeien durven er nog niet in en dat kost dus veel tijd en mankracht.

Vanavond is er weer een kalfje geboren. Wilde het bij moeder laten tot ik meer tijd had, maar zag ook een vos lopen. Kalf naar binnen gedragen, dat is sneller dan 100 meter wandelen met het dier. Koe met nageboorte er nog uithangend ook naar binnen gebracht. Koe heeft trouwens een mooi nummer, namelijk 1234

Morgenvroeg 4 koeien die speciale aandacht nodig hebben…. Pfffffff!

Schoonmaakwerk vandaag niet aan toegekomen.

Tijdens de siësta huiswerk gemaakt en daar ga ik zo mee verder.

5 reacties

 1. Hola,

  Je heb het wel HEEL er druk met je kraamkamer. Gelukkig het kleintje van 1234 wellicht gered van een vos.
  Ik heb gister gezegt op jou reactie aan mij dat ik vandaag kort zou zijn dus doe ik dat ook natuurlijk. Natuurlijk moet ik wel even kwijt dat we vanavond samen naar de jaarlijkse dodenherdenking bij ons in de buurt geweest zijn. Vandaag dus ook vlag halfstok en morgen weer in top om te vieren dat wij hier in vrijheid kunnen en mogen leven.

  Houdoe

 2. Hoi Rob en Sol,
  Ja je heb er het maar druk mee. Ik heb nooit geweten dat er zoveel kalfjes in de natuur worden geboren ik ging er van uit ( misschien heel dom) dat die in de stal werden geboren , maar bij jullie liggen ze overal. We zijn vanavond naar de dodenherdenking geweest ,was weer heel indrukwekkend. Gr. Ma

 3. Hoi,hoi, heel kort ; je bent een echte dieren- liefhebber . Goed zo mam en kind gered !!!
  Heel veel succes met de studie !!
  Groet .👊👍🙋‍♀️👱‍♂️😴😴🙋‍♀️🇳🇱🎊🎉

 4. Gelukkig kwam de reddende engel ,moeder en kalf gered drama voorkomen , 1234 zal je dankbaar zijn.
  Ondanks alle drukte toch nog een verhaal,👍
  José

 5. Je hebt het maar druk mee met al dat nieuwe grut, maar heel verstandig om het kalfje weg te dragen, verdwijnt de vos met zijn staart tussen zijn benen. Hoop echt dat je slaagt voor de cursus maar ik heb er vertrouwen in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *