Blauwe Kont

Nou, ik neem aan dat het jullie duidelijk is dat ik vandaag niet veel te melden heb. Gisteravond belde mijn moeder nog even om te vragen naar mijn achterwerk en zij dacht dat het wel grappig was. Ik heb Sol dan maar even gevraagd een foto te maken zodat ik die kon versturen. Ik had ook gedacht dat ik na mij stuiter ervaring van gisteren niet goed zou slapen. Maar ik heb prima geslapen, nergens last van. Maar opstaan, sokken aan doen, veters strikken en zitten. Lopen gaat als ik het maar niet te snel doe. De auto in en uit is een hele toer. Maar verder gaat het dus wel. 

Als eerste heb ik vandaag mijn laptop opnieuwe geinstalleerd. Toen dat klaar was ben ik gaan strijken, dat doe je staand en daar heb ik geen last van. Verder niets anders gedaan dan een film gekeken.

Dan is het tijd om naar Ourense te vertrekken. Vandaag moet ik voor de laatste controle naar het ziekenhuis. De afspraak staat om half 7, maar we zijn vroeg en zijn daarmee ook eerder aan de beurt. De chirurg wil alles bekijken en bevoelen en gebaart mij dat ik moet gaan liggen. Maar de tafel waar ik op moet gaan liggen is hoog en hard en hij ziet mij hannessen. Hij vraagt wat er is, waarop ik antwoord dat mijn kont blauwer is dat jouw shirt. Sol verteld wat er is gebeurt en ik mag vervolgens voor de controle blijven staan. Als ik mijn broek terug optrek wil hij toch ook even kijken. Hij en zijn assistente schrikken toch wel als blijkt dat ik gelijk heb over de kleur blauw. Hij voelt een beetje en adviseert een crème te gaan halen voor kneuzingen en blauwe plekken. Dat was iets wat we al van plan waren te gaan komen.

Was de foto van gisteren van de kont van een Mandril aap en heeft iedereen die gezien. De teller van mijn van mijn kont en bezichtigingen daarvan staat nu op 5. Hopelijk gaat het morgen weer allemaal wat makkelijker. Nu mag ik weer gewoon gaan werken (als ik gewoon voorzichtig doe) maar nu kan het weer niet om een andere reden.

8 reacties

  • Hoihoi , een goedemorgen. Lees dat het “redelijk” gaat zo de dag door te komen . Fijn een goede nacht te hebben gehad. Kijk aan zo’n Pa heb je wat , die geeft tenminste goede inspiratie ! (wel jammer dat het zo zeer doet )
   Jij blij dat je lezers geen foto’s kunnen plaatsen nu 😉 .
   Blijf rustig aan bewegen komt het goed maar heeft veel tijd nodig (alweer). Sterkte.
   Groet . 👊👍🌞

 1. Hola,

  Gelukkig dat je in ieder geval goed hebt kunnen slapen. Dat scheelt al een slok op een borrel. En ja apen of afstammelingen daarvan zijn nou eenmaal taai. Aangezien je niet vermeld wat de uitslag van de operatiecontrole was neem ik aan dat die goed was. Nu je creme of zalf hebt kan Sol aan het masseren en doe dan maar net alsof het wat langer moet dan ze denkt dan kun je daar in ieder geval van genieten.
  Hou je haaks en bedenk maar hoe je een veilige trap naar het zonneterras anex horoscoopwerkplaats kunt maken. Plannen maken is in ieder geval niet te zwaar.

  Houdoe

 2. Prima dat alles goed is wat de liezen betreft met zo’n zalf gaan het met de blauwe billen snel vooruit dus nu hopen dat eens rustig blijft bij jullie maar het leven blijft nu eenmaal spannend🤗
  succes en rustig verdergaan poco a poco,
  Groetjes,
  José

 3. Het gezegde je moet op de blaren zitten heeft een andere draai voor jou jij moet op de blauwe plekken zitten. Geen fijn gevoel maar die zalf zal verlichting geven. fijn dat je ook alles weer mag doen al moet het nog een klein beetje voorzichtig gebeuren. Beterschap en een fijne dag verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *