Eenentwintig

Vandaag is het zondag en jullie krijgen zelfs een extra blogpost voor de kiezen!

Vandaag 21 jaar geleden zijn Sol en ik getrouwd, dus vandaag is het onze trouwdag.

Gister, zaterdag, zijn we gaan uit eten met Mary, Xavier en David. Tijdens oud en nieuw bij hen in huis, vertelde zij over een restaurant, een speciaal restaurant. Toen Mary de reservering maakte, wist zij vast niet dat wij op 10 februari getrouwd zijn. 

Het restaurant ziet eruit als een Hobbit restaurant, het kan zo in een film van Lord of the Rings gebruikt worden. We vertrokken laat van huis, dat was ook de bedoeling want even na middernacht worden in het restaurant de boze geesten verjaagd. Het licht gaat uit, een pot met een ‘magisch’ drankje staat in brand en er lopen heksen rond. Het is een beetje lastig filmen, maar Sol heeft haar best gedaan er iets van vast te leggen, waarvan hieronder de video.

Het eten is er goed. De meeste mensen bestellen een gerecht waarbij telkens iemand in middeleeuwse kleding met een grote spies vlees komt vragen of je nog wat wil. Bestel je overigens wat anders, dan komen ze dat ook in middeleeuwse kledij brengen. 

Om middernacht, komen er twee dames met een grote schaal aan met tarta de queso en daar kaarsjes 21 op. Mary en Xavier wisten dus toch dat het vandaag onze trouwdag was en hebben voor ons een tarta de queso gemaakt. Dat was dus een heel aangename verrassing! 

Als de show is afgelopen en de boze geesten zijn verdreven, en we de helft van de tarta de queso op hebben, is het tijd om naar huis te gaan. Het is nog even rijden want het restaurant is niet bij de deur. We gaan nog even bij ons naar binnen, wij hebben nog een fles cava koud staan en die moet dan vandaag open om het te vieren. Het is al vroeg als rond een uur of 4 Mary en Xavier naar huis gaan. 

Hieronder een link naar het restaurant. https://fogardebreogan.es/

18 reacties

 1. Hoi Rob en Sol,
  Ik feliciteer jullie vandaag met je 21ste trouwdagmaar ik heb begrepen dat jullie even bij moeten komen. Het filmpje zag er wel heel leuk uit, het doet mijn denken aan onze Halloween. Een hele fijne dag nog voor jullie. Gr. Ma🎭☔

 2. Hola,

  Uiteraard wilden wij jullie ook feliciteren met jullie trouwdag en toen we jou aan de lijn kregen hoorde we van deze extra blog. Dat we Sol niet konden feliciteren toen we belde omdat zij, na jullie nachtelijke escapades, nog op bed lag wat zeer begrijpelijk is nemen we op de koop toe.
  Dat zeer bijzondere restaurant vraagt zeker om een bezoek als wij weer eens bij jullie zijn. Gezien de kleding die ze daar dragen moeten wij dan maar onze middeleeuwse kostums meebrengen die we altijd gebruikte voor onze historische rondleidingen in de polder.
  Wel heel erg attend van Mary en Xavier om deze speciale dag zo op te leuken. Dit zijn toch de dingen die het leven bijzonder maken. Wij hebben het natuurlijk ook nog over jullie trouwdag gehad hoe bijzonder dat het was dat de touwambtenaar speciaal voor jullie en Sol haar ouders in het Spaans een gedicht voorlas van Pablo Neruda.

  Houdoe

 3. Van harte gefeliciteerd Sol en Rob met jullie 21e trouwdag. Dit was dus inderdaad een hele leuke verrassing voor jullie. En eindelijk was daar een foto van Sol. Wat een ontzettend mooie en charmante vrouw is zij. Nu hebben wij haar ook eens gezien.
  Rust lekker uit, want jullie zullen wel moe zijn van het doorhalen van afgelopen nacht.
  Groet,
  Yvonne van Eck

 4. Allereerst uiteraard van harte gefeliciteerd met jullie 21ste trouwdag en wat een verrassing dat ze toch wisten van deze dag en er een lekkere taart op tafel kwam met kaarsen erop van het cijfer 21. En wat een leuke foto van jullie en nu weten we ook hoe Sol eruit ziet. Jullie zijn een mooi koppel samen dat mag gezegd worden en we hopen dat er nog heel veel mooie en gelukkige jaren volgen. Deze extra blog was en is erg leuk om te lezen, zo genieten we ook een klein beetje mee van deze speciale dag. Nog een fijne zondag samen.

 5. Van harte gefeliciteerd Sol en Rob. Nu met 21 jaar mogen jullie met recht van een volwassen huwelijk spreken en het ziet er naar uit dat het geweldig is gevierd.

 6. Net als alle anderen feliciteer ik jullie ook met deze bijzondere dag, op naar de 25 voorlopig. En ook als alle andere heel leuk om ook Sol een keer te zien. Geweldig mooie vrouw heb je , charmant, leuk stel zo bij elkaar. Inderdaad lijkt het veel op de Hobbitswoning. Lijkt me erg leuk, bijzonder. Jullie hebben het in ieder geval heel leuk gehad en vol verrassingen. Nu maar lekker relaxen en fijne dag

 7. Een leuk, charmant stel zijn jullie. Ik sluit me bij de bovenstaande opmerkingen en complimenten aan.
  Sol, leuk om via de foto te ontmoeten. Rob was a veel eerder in beeld, maar hij hield you als een verrassing “verborgen.” Een mooie herinnering gemaakt met de vrienden. Dank voor de blog.

  • Hoeraaa de 21 aangetikt ,
   eindelijk Sol tevoorschijn getoverd , dat werd toch ook wel eens een keer tijd ! Aangenaam kennis te maken met je Sol !
   Van Harte Gefeliciteerd met jullie volwassen huwelijk !
   Wat een super geweldig restaurant , dat ziet er heel uitnodigend uit .
   Maar dan dat “nazitten”!!! Zo heerlijk , dat maakt de avond/ nacht helemaal af ! Helaas is dan de volgende ochtend wat minder , maar dat heb je er zeker voor over . Dank dat je het met ons deelde ! 👊👍😘
   Hebben jullie nog jaaaren om wat over na te praten . Memory’s , memory’s !
   Tip : “Altijd een fles cava koud zetten , je weet maar nooit !”
   Het voordeel van onverwachte blogs is de verrassing . Heel fijn .
   Groet 👋🤣🙋‍♀️🙋‍♂️🌷🪻⚘️🎂🍾🥂

 8. Rob en Sol hartelijk gefeliciteerd met jullie 21 ste huwelijksdag , inderdaad leuk om ook eens jouw 🌞Sol te zien mooie vrouw lieve uitstraling , mooi stel , veel geluk samen .
  Wat een bijzondere verrassing om aan jullie dag te denken en dat om middernacht in zo’n apart restaurant, heerlijke taart en lieve mensen om jullie heen,
  Geniet verder samen,
  José

 9. Gefeliciteerd Sol en Rob op naar de 25 en nog wel meer jaren. Je hebt een prachtig voorbeeld aan je ouders Rob! Leuk restaurant zeer apart, mooie verrassing, kijk je nog lang op terug. Jullie staan prachtig op de foto’s. Wij weten uit eigen ervaring, dat Sol sympathiek is en zeer gastvrij! Hartelijke groet Otto en Joke 🥳💝💫🍗

 10. Hallo Rob en Sol,

  Van harte gefeliciteerd met jullie 21 jarige huwelijksjubileum! Dat er nog maar heel veel gelukkige jaren mogen volgen.

  Groet Corry

 11. Hoi hoi, ik loop wat achter met de blog lezen en daarom loop ik ook achter om jullie te feliciteren!
  Maar om te feliciteren is het nooit te laat toch!?
  Bij deze hartelijk gefeliciteerd met jullie 21 jarig huwelijks jubileum.

  Ad & Petra Romme

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *