Zondag Rustdag? …Echt Niet!

7 uur gaat de wekker en ik ga koffie zetten. Ik kruip nog wel even terug tot de koffie klaar is. Wat er voor vandaag op de planning staat weet ik nog niet. Maar ik start met het uitzoeken van schakelmateriaal voor de slaapkamer. Omdat onze muren uit grote keien bestaan die aan gesmeerd zijn met een of ander stukwerk is sleuven frezen voor het leidingwerk en inbouw schakelmateriaal on begonnen werk. Dus ik zoek opbouw schakelmateriaal. Helaas is dat dus niet te vinden, of het is wel heel goedkoop uitziend spul. Ik ga toch voor inbouw en verzin wel iets om de leidingen weg te werken en de stopcontacten en schakelaars in te bouwen. Plaatje zit al in m’n hoofd. Alles uit gezocht bij een webwinkel die heeft wat we nodig hebben. Nou ja, bijna alles heeft wat we willen. Ik pas de bestelling aan. Maar wat ik ook doe op de website, het komt nooit in het winkelmandje. Eerst registreren dan maar, maar ook dan komt er niets in mijn winkelmandje. Met een artikelnummer van een onderdeel zoek ik een ander webwinkel. Die heeft alles en het komt ook in mijn winkelmandje. Daar gaat het alleen fout bij het afrekenen. Dat wil ik met de creditcard doen, het gaat echter telkens fout. Dan maar 3 euro extra om met PayPal te betalen. Ik krijg gelijk een mail dat de spullen betaald zijn en dat het z.s.m. Verzonden wordt. Mooi! Dat is dus klaar. De rest van mijn lijstje haal ik morgen bij de bouwmarkt.

De 2 kalfjes onder ons huis in de stal maken nogal kabaal en loeien eigenlijk heel de tijd. De buurvrouw is al geweest, dus eten hebben ze. Ik ga toch maar even kijken. Als ik de deur open doe staan twee schattige kalfjes mij aan te kijken of ik hun papa ben. Geen idee wat er is of was, maar nu zijn ze stil.

Als Sol aan het schilderen gaat ga ik nog even verder met aanvullingen op mijn lijstje. Dan gaat de zon schijnen! En wat doe je dan? Juist je gaat naar buiten en ziet je Dacia waar alles in kan staan onder de blubber en de stront! Zoals volgens een reclame van vroeger een man het vlees snijd op zondag, wat een man ook zijn auto op zondag. Ben wel man, maar geef niets om het wassen van een auto. Toch maar aan begonnen, we zijn namelijk ook telkens ergens vuil bij het in- en uitstappen. Na de hogedrukspuit en een sopje is ie weer bling bling. Nou weet ik dat droog rijden na het wassen er ook bij hoort, dat doe ik echter niet want dat zit ie weer onder de stront en blubber.

Wat anders; Ik schrijf een blog en heb aardig wat volgers en mensen die het (bijna) dagelijks lezen. Ik stond samen met mijn vader in BN de Stem, daarna wilde Omroep Brabant ook een interview. Vandaag een antwoord op een mailtje gehad van de website www.spanjevandaag.com voor die site ga ik een wekelijks stukje schrijven van onze belevenissen in Galicië 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *