Werken En Spelen Met Gras

Uit bed, ontbijten, netjes aangekleed want we gaan zo naar Chantada naar een zonnepanelen zaak. Maar als Sol wakker is blijkt dat die vandaag niet zo’n zin heeft om te gaan. Dan ga ik wel alleen. Als ik bij Efigalia aan kom zit daar een jonge dame. Ik leg uit wat de bedoeling is en ik verwacht informatie, een berekening en een prijs indicatie. Helaas kan de dame me niet zoveel vertellen, al is ze wel erg behulpzaam en spreekt ze Engels. Ze laat wat plaatjes van installaties zien en grafieken van die installaties. Ze vraagt onze gegevens en die geef ik haar. Ik krijg nog wat uitleg over subsidie waar we niet voor in aanmerking komen, of we moeten een jaar wachten. Haar baas zal deze week contact opnemen om een afspraak te maken om hier te komen kijken. Dat wachten we dan maar af.

De buurman is het het pas gemaaide gras aan het keren en maakt er gelijk ruggen van met zijn machine. Wat de buurman niet weet is dat hij ook een hondenspring parcours uit zet voor Antares.

De fun voor Antares is echter van korte duur, want tegen een uur of 8 in de avond is de buurman het gras al aan het oprollen met een zogeheten ”rollenpoepmachine”

Het is tijd om de gister gemaakte zaagtafel te gaan testen, tevens moet ik ook even leren hoe om te gaan met de nieuw aangeschafte zaag machine. Ik pak wat oude achterwand van een gesloopte kast en zaag het mooi in rechte stroken aan stukken. Tijd om eens een plafondplaatje te gaan zagen! Ik heb er een gemaakt en er tegen aan gemaakt. Morgen hopelijk de rest!

Daar waar ik aan het werk ben met mijn zaagtafel zitten muizen. Van die kleine veldmuisjes. De muisjes gaan gewoon hun gang als ik aan het werk en lijken niet bang te zijn. Schrikken doe ik er ook niet meer van. Ik vraag we wel af wat de functie van de boerderij kat hier is. Aan het werk verdorie! Het is hier geen vakantie oord! Hopelijk heeft hij het begrepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *