We Zijn Er Klaar Voor

Vandaag, om iets voor negenen, in de rij voor de PCR test… Rij? wij waren de eerste. Voor mij was het de vijfde de keer dat ik een Corona test ging laten afnemen. Voor mijn vrouw de tweede keer. Na het irritante gefriemel achter in je keel en neus gingen we nog even om boodschappen voor de reis van morgen en overmorgen. Daarna nog even langst ons oude huis omdat er een laatste pakje aangekomen was. Dan gaat de telefoon: 

Hallo, u heeft toch een afspraak voor een PCR test vandaag om 9 uur? Ja klop, maar we zijn net toch bij u geweest. O.. dan is er wat mis gegaan. We komen er aan, 10 minuten oké? Ja tot zo. 

Iets met de verbinding tussen telefoon en laptop waardoor mijn test niet binnen gekomen was o.i.d. Nog maar een keer testen dan. Paar uur later zijn de uitslagen binnen en hebben we beide een negatieve uitslag. We zijn er klaar voor! Alles ingeladen, tas voor de hond staat klaar, alle toestemmingen zijn geregeld om tijdens avondklokken in verschillende landen te mogen rijden. Papieren dat we Galicië binnen mogen hebben we ook. Dus we kunnen met een gerust hart op weg! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *