Wat Gaan We Doen Vandaag

Vandaag eigenlijk een beetje van het zelfde. Maar eerst ons eigen weerbericht bekijken natuurlijk! Dan aan de gang met hout wat gezaagd moet worden en naar binnen moet. Antares komt helpen. Dat wil zeggen, helpen mij van het werk af te houden. Ik moet telkens stokken gooien, die ze niet terug komt brengen. Tussen door gaan we een rondje lopen. We lopen over een boeren pad wat omhoog loopt. Gekke is dat het water in de tractor sporen ook omhoog stroomt. Ik heb dat al meer gezien, weg gaat omhoog en water stroomt ook omhoog. Ik zal weg gek worden. Kijk zelf maar, ik hoop dat het op het filmpje hieronder ook te zien is.

Dan tijd voor melk, als ik bij de buren aankom heeft ze ook twee broden van de bakker die aan de deur komt. We moeten ze testen, en later vandaag krijgen we nog brood weer van een andere bakker. Van het brood wat we het lekkerst vinden moeten we dan aan haar laten weten en dan regelt ze dat de bakker ook bij ons aan de deur komt. Ik krijg ook nog boerenkool mee. Wat kost het? Niets! Zeker weten? Ja! Oké. Ik weer naar huis met de boodschappen. Na het eten ga ik nog even wat zagen. DHL komt aanrijden met de bestelde ladder. Mooi kan ik die nu in elkaar zetten en testen. Perfect! Kan nu op op een schuine ondergrond de ladder recht 

We hebben hier en daar nog al wat troep liggen die naar de stort moet. Een milieu straat hebben we hier niet, wel in Chantada, maar daar wonen we niet en mogen we dus niet naar toe. Sol belt met iemand van de gemeente. We kunnen alles verzamelen en dan komen ze het ophalen. Nou dat is mooi! Ze weet alleen niet wanneer ze het komen halen. Duurt in ieder geval nog een maand. Ze laat 2 dagen tevoren weten wanneer ze komen. Richt ik morgen wel ergens een plaatsje in waar ik het vast kan verzamelen. Dan ziet het er rond om huis in ieder geval wat beter uit.

Nu tijd om naar Chantada te gaan voor de wekelijkse boodschappen. Als we terug zijn ga ik de boerenkool klaarmaken voor morgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *