Wat Een Weer!

Zondag doet zijn naar eer aan wat betreft de ZON. Het is een prachtige dag en de temperatuur loopt al snel op richting de 20 graden. Op de vogels na is er geen geluid te horen, tot de buurvrouw komt en de koeien aandacht willen en krijgen. Zo ie zo was het deze week een schitterende week wat het weer betreft, en dat terwijl er toch iets anders voorspeld was. Maar goed, ook op zondag kan er gewerkt worden en dat gaan we dan ook doen. Na de koffie start ik met de plaat voor de ronding van de slaapkamerkast. Eerst overal montage kit, dan plaat er tegen. Aan een kant niet ik hem vast. In het deurkozijn draai ik haken waar ik spanbanden aan kan haken om die aan de andere kant van de bocht aan de kast vast te zetten. Met 4 spanbanden trek ik geleidelijk de plaat in het juiste model. Aan de onder kant kan ik hem ook vast nieten. Boven ook, maar daar laat ik er ook lijmklemmen op zitten. Nu kan ik er in ieder geval een dag meer niets aan doen. De plaat kan zo in model komen voor ik aan de afwerking begin. In de slaapkamer is het in middels een grote puinhoop. Tijd om op te ruimen. Als dat klaar is wil Sol dat ik ook de schuur opruim zodat zij verder kan met schuren en vernissen van een deel van het bed.

In ons bos is een paadje. Door de braamstruiken is het daar alleen moeilijk lopen. Samen met Antares gaan we naar het bos iets aan dat paadje doen. Ze kan toch niet met haar bal spelen omdat die in de beerput drijft. Als ik even wild aan de gang ben met mijn zeis, blijk ik te wild te zijn met mijn zeis. Het is al een antieke en nu is ie gebroken. Dan maar even verder met een sikkel. Maar na een minuut of tien krom staan geeft mijn rug aan dat als ik verder ga mijn rug eindigt als de zeis. Daar komt bij dat dat paadje niet vandaag schoon hoeft te zijn.

We gaan eten. Sol vraagt op we in een weiland gaan zitten. We hebben een klein opvouwbaar picknick tafeltje. Dus we hebben lekker in een weiland zitten eten.

Vandaag ook weer een verhaal op Spanjevandaag. Klik in de linker kolom op onder MENU op NAARGALICIE.NL op SPANJEVANDAAG.COM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *