Verkocht

Vandaag het concept verkoopcontract ondertekend en de deur uit gedaan. Voor de kopers van ons huis is het natuurlijk het concept koopcontract, zij mogen het ook ondertekenen. Natuurlijk kan er nog van alles fout gaan, maar daar rekenen we natuurlijk niet op. 

Ons huis staat van af begin oktober te koop, er zijn 2 bezichtigingen geweest. Een daar van was een investeerder die er graag studenten in wilde plaatsen. Die is afgehaakt omdat dat hier waarschijnlijk van de gemeente niet mag. Bleven er dus 2 over. Eerste bieding was de vraagprijs, tweede was iets hoger. Een van de twee deedt nog een bod waar we geen nee tegen konden zeggen.

De makelaar wilde even overleggen met mij of we dit bod gingen accepteren, en zo ja, dan wilde hij eerst e.e.a. uitzoeken want misschien is het wel te mooi om waar te zijn. Maar alles blijkt geen probleem voor de kopers. 

Nu de verkoop ingang gezet is is het wel weer wachten, na 18 december is het niet meer mogelijk om van de koop af te zien om ‘zo maar’ een reden. We snappen dat het pas écht helemaal gedaan is als er een bedrag bij geschreven is op onze rekening.

We gaan er van uit dat alles gewoon gaat zo als het gaat, dan is de overdracht 22 januari. Even later vertrekken we dan richting Spanje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *