Wij Gaan Verhuizen Vervolg

Door: Mieke Mertens

Deel 1 lees je hier

We hebben de huur opgezegd van ons appartement en wel op 1 augustus.

En we hebben ook bericht gehad wanneer we naar de notaris moeten om te tekenen en dat gebeurt op 6 juli om 13.00 uur. Als we hebben getekend gaan we naar het land om een van de terrassen schoon te maken om een metalen schuur weg te zetten, maar ook om onze caravan een mooi plekje te geven.

We krijgen het dan dus erg druk, want we moeten eerst de schuur kopen om daar onze spullen in op te bergen. Als we die samen hebben geplaatst, dan huren we een bestelauto om alles over te verhuizen. Maar het is elke keer ruim 500 km rijden dus met een vracht doen we 3 dagen over. Eerst daar naar toe rijden de volgende dag uitladen en dan de dag daarna terug naar Corvera.

Hier zijn we ook al volop bezig om alles in dozen te verpakken en een kamer is dan ook al behoorlijk vol gepropt. De pergola is al gedemonteerd en ik heb een advertentie op marktplaats gezet om,onze fitnessapparaten te verkopen.

Er zijn al wat reacties geweest maar ze willen allemaal via een bedrijf betalen die dan ook de spullen komen ophalen het telefoontje van dat bedrijf kwam uit Afrika dus vertrouw ik dat helemaal niet dus heb ik het afgebroken.

Heeft iemand er ervaring mee, de naam van dat bedrijf is Milanuncios.

Tot een volgend verhaal maar weer,

Mieke Mertens