Mieke En Carlos Vervolg

Weer een verhaal over hoe het nu met ons gaat. We zijn 17 augustus de caravan gaan verhuizen naar ons land. We hebben dus vanaf 1 augustus bij Engelse vrienden mogen staan en nu is het dus tijd om echt aan ons avontuur te beginnen. Ze zijn met een aanhanger vol spullen achter ons aangereden en zagen dus voor de eerste keer waar we terecht komen. De caravan op een plekje gezet maar helemaal recht staat hij nog niet maar dat komt allemaal wel. We hebben hem nadien nog 3 keer verplaatst hij staat nu mooi recht.

De grond op het terras loopt nl. nogal schuin op sommige plekken zie je nu de struiken weg zijn gehaald soms een verschil van 2 meter. Dus als we klaar zijn met het hele terras schoon te hebben gemaakt moeten we het laten egaliseren. Op een terras hoger hebben we de garage gebouwd en daar staan nu onze spullen in opgeslagen. We hebben twee kleine schuurtjes gebouwd een voor de generatoren en een is de shitshed met een composttoilet en er komt nog een douche in zodra we water hebben.

Nu werken we nog met flessen water die we steeds in het dorp gaan vullen. We poedelen ons aan het aanrecht en is geen probleem. De was gaan en steeds doen in een wasserij in Valderrobres. We hebben net voor kerst een klein diepviezer en koelkastje gekocht en die in een kist gezet nu kan ik wat meer boodschappen meenemen en bewaren. Want we hebben nu voldoende batterijen om de stroom in op te slaan van de zonnepanelen. Carlos is nu bezig met een zonnetracker te plaatsen zodat de panelen de hele dag de zon krijgen en we niet steeds de panelen moeten verzetten.

En zo komen we steeds een stukje dichter bij het leven wat we willen leiden. Tot een volgend hoofdstuk.