Jullie Verhalen

Ik heb heb een nieuwe pagina toegevoegd aan www.naargalicie.nl. Naast het BLOG, is er nu ook VERHALEN. Op die pagina ga ik niets schrijven, behalve dit eerste verhaal. Het is de bedoeling dat het een blog wordt met jullie verhalen. Het lijkt ons een leuk idee dat volgers van ons, die aangemeld zijn om de blog dagelijks in de mail te ontvangen, ook wat schrijven, mocht zei dat leuk vinden. Voel je als volger dus zeker niet verplicht.

Het eerste idee was om jullie vakantieverhalen te laten delen op deze manier. Maar misschien zijn er wel bij die best wat willen vertellen maar nooit op vakantie gaan. Dus het tweede idee is dat wat het nu is. Wil je over je vakantie schrijven, de reis naar je bestemming toe of hoe je al jaren in Spanje de winter in Nederland, België of welk ander land dan ook ontvlucht wil schrijven? Woon je al jaren niet meer in Nederland, België etc. en wil je daar wat over vertellen of heb je het nog prima naar je zin in je thuisland, laat maar weten? Ben je goud aan het zoeken met familie in de bossen van Suriname, kan een leuk verhaal zijn, toch? ..ken ook iemand die dat doet 😉 of ben je van Spanje naar Bonaire verhuisd en je wil vertellen hoe het je vergaat? Ben je bij ons op de koffie geweest omdat je toch in Galicië was op zoek naar een woning? Wil je laten weten hoe de komende zomerstop gaat verlopen en daarna is verlopen. Je nieuwe boek is bijna klaar? Nou kom maar op met die verhalen!

Wel een paar voorwaarden. 

  1. geen reclame.
  2. een foto is leuk, maar niet verplicht.
  3. geen discriminatie in welke vorm dan ook.
  4. niet te grof taalgebruik.
  5. je moet aangemeld zijn voor de dagelijkse blogpost mail

Wil je wat schrijven? Mail je verhaal dan, met eventueel een foto naar info@naargalicie.nl en maak daarbij gebruik van het e-mailadres waarop je de blogpost mail ontvangt. Zet je naam erbij en geef je verhaal een titel. (alleen je naam komt bij je verhaal te staan, je e-mailadres niet)

Natuurlijk leest een van ons het verhaaltje voor het geplaatst wordt. En spellingscontrole zit vast op je computer of telefoon, daar controleren we dus niet op. Ben ik ook niet te kieskeurig mee 🙂 Het idee is om een of twee keer per week wat te posten op de nieuwe pagina VERHALEN

Nog vragen? Dan horen we het wel.

O ja. Reacties plaatsen bij VERHALEN is niet mogelijk. Die moeten we namelijk ook controleren.