Hallo lieve mensen,

Laatste update voordat we in Frean hopen te zijn.

Gister (woensdag) hebben we ons verplaatste van Abajar (nabij Soria) naar Gondesende (nabij Braganca (Portugal).

Een rit van 405 km met mooi weer.

Een mooie camping maar wel moeilij een geschikte plaats te vinden aangzien er vele terassen zijn met steile paadjes.

Maar we staan perfect.

Donderdagmorgen eerst uit ontbijten gegaan in het camping restaurant(je). Daarna naar het oude gedeelte van Braganca naar de vesting. We hebben zelfs binnen de vesting kunnen parkeren lekker in de volle schaduw.

Eigenijk is het een heel klein ommuurd dorpje op zich en uiteraard gewwandeld over de vestingmuren.

Een expositie bezocht van een soort carrnavalskleding en maskers. Entree was nogal aan de behoorlijke kant namelijk 0,57 Euro en da nog wel P.P.

Na alle vermoeienissen een terrasje gepikt en wat gedronken om bij te komen natuurlijk.

Daarna een route uitgezet door de binnenlanden. Hierbij weggetjes gereden waarvan Ineke dacht dat we auto en al voorover zouden vallen en bij het dalen in de kofferbak terecht zouden komen.

Natuurlijk heeft Ton nog even gebruik gemaakt van het campingzwembad.

Morgen (vrijdag) verplaatsen we ons via Braga (Portugal) naar de monding van de Rio Minho in het uiterste zuid/westen van Galicie. 

Of het er van komt weten we natuurlij niet exact maar op de planning staan steden Vigo en Tui. Deze laatste plaats is waarvan in de 15 eeuw de verste voorouder van Sol naar Chile vertrokken is.

Bedoeling is dat we a.s. maandag naar onze privecamping bij Rob en Sol rijden in Frean. Zeker Ineke kan eigenlijk niet wachten om ze weer te zien en met eigen ogen te bewonderen wat ze allemaal gedaan hebben na ons laatste bezoek in mei 2022.

We hebben er dan ca. 3100 km opzitten.

Houdoe van Ton & Ineke ofwel Pa & Ma