Verder Met Timmeren En Let Niet Op De Troep.

Een beetje later uit bed, het is hier vaderdag. Ik ben dan wel geen vader, maar ik neem het er deze keer van. In plaats van 7 uur sta ik om 8 uur op. Ik ga verder waar ik gebleven was. Verder met de wand die ik gister gezet heb. Aan de andere kant van die wand, dus in de slaapkamer, komt een kast. Passen en meten, niets is recht. Als ik eerst de wand aan de boven kant goed vast zet, dan kunnen de spanbanden eraf. Ze zitten me in de weg. Dan de kast. Ik heb geen tekening en ga die ook niet maken. Eigenlijk doe ik zo maar wat. Voor de kast hebben we de ruimte tussen de vloer en het plafond (dak). Hoge kast dus. Onder wil ik 4 lades maken 2 aan 2 boven elkaar. Daar boven wordt heng en leg kast. Omdat in de linker muur (als je de slaapkamer binnen komt) achterin een ronding zit, lijkt het mij mooi de hoek van de kast ook een ronding te geven. Op de foto is het nu nog niet te zien, maar neem van mij aan dat het plaatje wat ik in mijn hoofd heb mooi is. Boven het hang en leg gedeelte komt een plafond in de kast, boven op is dan nog meer ruimte om de niet dagelijks gebruikte dingen weg te zetten. Deuren, nee die komen er niet in. Om het hang en leg gedeelte af te sluiten willen we een gordijn in de kleuren die straks bij de slaapkamer passen. Ik heb nu tijdens het schrijven van deze post pauze. Als jullie dit misschien zo meteen lezen ben ik weer aan het werk.

Prettig weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *