Veel Wind, Geen Vuur

Vandaag is het droog. Paasvuur? Nee, volgens de buurvrouw staat er te veel wind, en daar heeft ze gelijk in. Morgen dan maar de fik er in. Geeft mij nog even de gelegenheid wat meer te snoeien en een tweede stapel te maken. Als ik daar mee klaar ben is Sol aan het schilderen. Nog even en het bed is klaar maar de slaapkamer nog niet. Tijd voor koffie en youtube met aardbeien erbij. Gister hebben we een vrieskist gekocht, die komen ze vandaag brengen. Daarvoor moet plaats gemaakt worden. De droger moet op de wasmachine, de koel/vrieskast moet opzij en om de vriezer makkelijk op zijn plek te krijgen een deur er tijdelijk uit. Laat maar komen. Sol krijg bericht dat ze hem vanavond komen brengen en of morgen middag ook goed is? Nou hebben we hem niet á la minuut nodig, dus morgen middag is ook prima. Dan ga ik even met de stofzuiger in de weer zodat alles weer netjes is waar we komen. Het is weer tijd voor koffie en youtube met wat anders lekkers. Daarna ga ik in mijn hok wat aan mijn telescoop prullen. Ik heb hem pas anders opgebouwd en nu moet alles nog even in balans gebracht worden. Ik krijg ook nog de opdracht nog even wat hout in hapklare blokken te hakken om te stoken, want nadat de vogels en andere troep uit de schoorsteen zijn gaat het stoken weer lekker. Vandaag een foto van een schone akker.

Vandaag ook weer een verhaal op Spanjevandaag. Klik in de linker kolom op onder MENU op NAARGALICIE.NL op SPANJEVANDAAG.COM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *