Vandaag Maar Gewoon Niets

Gister avond krijg ik het koud, even een hete douche, maar ik blijf het koud hebben. Ik moet ook met enige regelmaat naar de WC. Vroeg naar bed dan maar en geen wekker voor vandaag.

Als ik wakker ben voel ik me nog steeds niet tip top. Ik doe vandaag maar gewoon niets. Het is ook lastig als je op een ladder staat en telkens naar de WC moet.

Niets gedaan dus. Wel in de zon naar de koeien zitten kijken, met vogel gefluit op de achtergrond. Ik heb dat maar gelijk gefilmd. 20 minuten koeien in beeld met het geluid wat wij vandaag heel de dag gehoord hebben. Je kan 20 minuten gaan zitten kijken naar grazende koeien, maar de meeste houden dat niet vol. Spoel de video dan door naar 9 minuten en 45 seconde en kijk vanaf daar een kleine 2 minuten. Maar helemaal kijken mag ook natuurlijk.

Vandaag ook weer een verhaal op Spanjevandaag. Klik in de linker kolom op onder MENU op NAARGALICIE.NL op SPANJEVANDAAG.COM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *