Vandaag… En Werk

Vandaag eerst ’s morgens vroeg op gaan ruimen en de zakken vuil naar de milieustraat gebracht. Die hebben ze hier dus ook. Daarna naar de topograaf voor water zaken, hij gaat aan de gang en we wachten dat verder af. Als ‘ze’ echt naar water gaan zoeken zijn we naar alle waarschijnlijkheid niet meer in Chili. De topograaf is een prof, en werkte de vorige keren ook voor ons, dus hij weet wat de bedoeling is.

Dan zijn we ook nog naar de eigenaar gegaan van de hectare die (waarschijnlijk) te koop is. Ik was al eens aan de deur geweest in 2017. Het papiertje met mijn nummer in Nederland en dat van mijn zwager in Chili toverde hij zo te voorschijn. Ik was dus geen onbekende voor hem. Een prijs weet hij nog niet, moet eerst met zijn zoon spreken. Hij had ook al veel mensen die het graag wilde kopen. De man is accountant, weet dus van de hoed en de rand en laat het spel nu beginnen. Maandag weet een afspraak met hem, dan zie we verder. Vraag hij een prijs die voor ons buiten sporig is, dan zijn we snel klaar met praten.

Zo als bekent schiet onze architect niet echt op. Geeft niet, hij gaat z’n gang voorlopig maar. Plannen zijn aangepast. We hebben huizen gezien die misschien wel veel mooier zijn dan dat hij gaat ontwerpen. En ja, het gaat nog steeds over een rond huis, maar dan anders. Daarover later meer.

In de middag zijn we met z’n alle weer gaan werken, de vriendin van mijn neef kan echt netjes schilderen, dus zij is binnen met een kwas aan de gang gegaan. Ik heb dat buiten gedaan en mijn neef en zwager zijn verder gegaan met graafwerkzaamheden voor de septic tank installatie.

Komende nacht komen nog een zwager en mijn schoonvader. Extra gereedschap al gekocht 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *