Te Voorbarig.

Schreef ik gister dat het voegen van de muur af was, is dat toch niet helemaal gelukt. Ik was dus iets te voorbarig. Gister avond rond 10 uur van de emmer cement leeg. Nieuwe aanmaken om het laatste stuk te doen zag ik niet meer zitten. Dus vandaag gestart met het maken van cement om het laatste stuk te doen van de muur. Nu is het wel klaar en zie hier het resultaat.

In de tuin naast de boerderij staat een gemetselde drinkbak voor de koeien. Die is echter lek. Van het voegen had ik nog cement over, dus de bak ook maar gelijk hersteld. Hopelijk is hij nu dicht.

Op de hoek van de akker moest ik nog even met de bosmaaier aan de gang. Morgen, of zo, moet ik daar nog een paal slaan en draad spannen. Omdat ik toch lekker bezig was met de bosmaaier nog maar even wat meer kanten gekortwiekt. Het is nu 3 uur en ik heb geen zin meer nog meer werk te gaan verzetten. Morgen gaat het regenen volgens de weer app’s. Ik vraag Sol of ze zin heeft vandaag een rondje te gaan rijden omdat het morgen zal gaan regenen. Vandaag hadden we echter wel een soort van bestemming. Ik wil graag naar Frean en dan niet de Freán waar wij wonen. Onze Freán is meer, belangrijker en van een hoger niveau, kijk maar naar de a, die van ons is met accent. Wij op naar Frean, een kleine 45 minuten rijden. Deze plaats Frean is wel veel groter als je het met ons Freán vergelijkt. Wij hebben een boerderij met een lossen stal, daar staan een paar boerderijen. Maar als je er in rijdt, rijdt je er ook zo weer uit.

Daarna via binnen weggetjes terug naar huis, met een tussen stop op een terrasje. De zaterdag zit er weer op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *