Schoonmaakdag 2

Eindelijk klaar! Heel, nu nog ons huis, is schoon. Op een paar kleine dingen na is het leeg. Overal in iedere kamer een andere echo als je wat zegt. Aller laatste spullen stoppen morgen of in de auto of in de kliko. Na de werkzaamheden afscheid genomen van de buren in de Klaverweide te Breda. Na 23 jaar neem ik afscheid en mijn vrouw doet dat na 17 jaar. Dag huis, dag straat, dag Breda. Nog een nachtje slapen (op de grond) en we wonen hier niet meer. 
Ons bed, gemaakt van tuinstoel kussens, ga ik na het schrijven van deze blog, opmaken. 

Morgen moeten we vroeg op. De makelaar staat samen met de koper om half 9 voor de deur voor een laatste inspectie. Daarna pakken is het wachten tot we naar de notaris kunnen gaan, die afspraak staat om 11 uur. Hier en daar een handtekening, de sleutels afgeven en niet vergeten te zeggen dat ‘ze’ de papier kliko binnen moeten zetten. Te laat, dan kost het je 90 euro, maar dat is niet meer ons probleem dan 😀
Komende dagen: Vrijdag, na de notaris niets op de planning staan. Zaterdag ochtend een PCR test, formulieren in vullen voor de doorreis door Frankrijk en Spanje. Eten klaar maken voor onderweg en dan vroeg naar bed. Zondag heel vroeg gaat de wekker. 4 uur in de ochtend vertrekken we op weg naar Spanje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *