Raar Weer, Regen, Zon, En Veel Wind

Raar weer vandaag, eerst regen dan zon en veel wind. Ik wilde eigenlijk buiten iets schilderen. Maar ik heb daarvoor maar ergens anders plaats gemaakt. De stopcontacten en schakelaars in de slaapkamer kunnen niet van het type inbouw zijn. Dat komt door de muren die van keien zijn. De stopcontacten en schakelaars worden echter wel ingebouwd. Dat doe ik in planken. De planken zijn gezaagd van bomen en en zijn niet recht. Eigenlijk plakken boom dus. Ik heb er nog al wat liggen en zoek een paar mooie uit. 3 heb ik er nodig, 2 voor boven de nachtkastjes en een voor in de hoek van de slaapkamer. Na wat schoonmaken van de plakken boom kan ik gaan schilderen.

Als de planken klaar zijn ga ik verder met het stuk muur (van keien) wat zichtbaar blijft. De ruimte er tussen moet gevoegd worden. Maar omdat de keien gewoon gestapeld zijn zitten er veel diepe ruimtes tussen. Die ga ik eerst wat opvullen met purschuim. Als ik dat niet doe denk is 3 zakken cement nodig te hebben. Na het purren is het droog buiten en ga ik nog even met de bosmaaier aan de gang. Ook de kettingzaag gaat mee, want ik moet wat wilde scheuten aan de zijkant van een boomstronk weg halen. Op een gegeven moment gaat het weer regenen. Ik ga door tot ik klaar ben met het stuk wat ik gedaan wil hebben. Nat ga ik weer naar huis, maar het bakhuisje is weer te zien van af de weg. 

Tijd om te douchen om daarna even naar de benzine pomp te gaan om pakjes op te halen. De in Nederland bestelde lege groepenkast is binnen. Morgen komen de onderdelen die er in moeten binnen en kan ik weer even als elektromonteur aan de gang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *