Morgen Nog Een Dag En Dan Is Het Huis Klaar.

Vandaag eerst de vuile was maar eens weggebracht, kan ik morgen weer was schoons aan. Daarna ook maar even boodschappen, eten moet ten slotte ook gebeuren. Ook heb ik geprobeerd met een schuursponsje (een collega krijgt nu een hart verzakking 😆 ) bruine verf van de auto af te krijgen….. dat is geen succes. Verf weg, krassen er bij. Dus ook maar even bij de plaatselijk autoshop voor een poetsmiddel langst gegaan. Auto is weer tip top, op de half afgebroken stabilisatorstang van de achteras na dan, maar dat is niet mijn probleem! De bevestigingsbeugel van de stang is van de achteras afgebroken.

Daarna aan de slag voor het huis. Ik was van plan de vloer strak in de lak te zetten. Helaas, iets van parketlak is hier in het dorp niet te krijgen en ik heb geen zin om 150km op en neer te rijden naar een winkel waar ze het wel hebben. De vloer moet dan volgend jaar gedaan worden. De voordeur dan maar afgewerkt. Buiten nog wat opgeruimd en de partytent afgebroken. Mooie stukken kachelhout binnen gelegd zodat we al een voorraadje hebben voor volgend jaar.

Morgen nog een dag onder het huis doorbrengen. Ik wil iets van gronddoek tegen de balken nieten. Nu kijk je zo tegen de glaswol. Dat duurt geen week of er zitten muizen in. Dat dus nog voor morgen, verder ben ik hier klaar.

Hieronder het totaal filmpje van de bouw tot het einde van deze werkdag (ca 5 minuten).
@ Jeroen, ik ben toe aan vakantie 😜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *