Maandag Ochtend…. Gaat Alles Kapot?

6 uur de wekker gezet, ik wil als de bouwmarkt open gaat om 8 uur voor de deur staan. Vandaar 6 uur dus. Douchen gaat niet helemaal lekker, en dat is al een paar dagen. Eerst loei heet en dan wordt het water langzaam kouder. Gas is nog lang niet op. Zou de geiser stuk gaan? Als ik in de bouwmarkt ben koop ik gelijk naar een nieuwe drukregelaar voor op de gasfles. Sol is ook al wakker als ik vertrek. In de bouwmarkt ga ik eerst voor shoppen voor de electra, pijp, draad, lasdozen en zo meer. Even later mag ik 2xx euro afrekenen. Kar leeg geladen in de auto en weer terug voor hout. Ik de winkel start Sol met Whatsappen. Koud water in de douch, internet doet het niet meer, de verwarming gaat niet aan. Ik app terug dat ik als ik thuis ben er wel naar kijk. Als ik alles heb wat ik denk nodig te hebben, mag ik aan de kassa weer 2xx euro afrekenen. Hout gaat het dak op van de Dacia waar normaal gesproken alles in kan. Maar het hout is te lang.

Thuis de nieuwe drukregelaar op de gasfles aangesloten, hopelijk gaat het nu beter met het warm water. Aan de koffie. Sol maakt een broodje warm, maar de plaat in de oven/magnetron draait niet rond. Dat is wel eens meer, maar nu wil ie echt niet meer! Ook stuk? Internet doet het ondertussen weer, en de verwarming deed het niet omdat de zon vol op de thermostaat schijnt.

Ik ga aan de gang, en richt in de in de slaapkamer in wording mijn werkplaats in om alles te kunnen doen met het hout wat ik gekocht heb. Ik wil alles netjes in lijn hebben. Dat doe ik met mijn roterende laser. Als ik hem aansluit doet hij het niet! GVD, ook stuk? Als ik hem van binnen bestudeer blijkt er een stekkertje los. Hij doet het dus weer. Aan de gang, en het werk vordert gestaag, veel gepriegel en meten van korte stukken.

Ben nog niet klaar, maar het zulk helder weer dat ik liever mijn telescoop vast klaar zet om te fotograferen als het donker is.

Sol is weer druk met schilderen. Omdat het zonnetje lekker zijn best doet, kan er al na een paar uur het beoogde effect in geschuurd worden. Waarna er daarna ook een eerste laag vernis op kan. Tussen door is er wel een inspectie geweest van een vreemd diertje, blijkbaar vind het groen mooi.

(het lijkt nu grijs, komt door de zon. kreeg geen betere foto. Maar het is dus groen als er boven)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *