Laatste Werkdag Bij WSN

Werk, …..dat was het dan. Mijn laatste paar uurtjes op mijn werk bij WSN zitten er in middels op. Laatste week was al een beetje dubbel. Blij dat de dag dat we vertrekken snel nadert, en jammer dat het einde voor mij bij WSN er ook aan komt. Deze week iedere dag een nieuw rondje afscheid nemen, met vandaag het laatste en moeilijkste afscheid. Beter afscheid had ik me niet kunnen wensen. Speech van mijn kant… tja die was niet zo lang. Dat ging niet zo lekker zal ik maar zeggen, niet alleen van corona krijg je last van je keel…..

Langst deze weg wil ik dan ook iedereen bij WSN bedanken met wie ik de afgelopen negen en een half jaar gewerkt heb. Zeker mijn collega’s bij de E en MTD.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *